Benim oğlum dahil her doğan torununa çeyrek takti. Başka da bir şey almadı yapmadıKayinvalideniz doğum hediyesi olarak ne aldı size veya bebeğe Takım iç dış genel anlamda soruyorum
Nasıl yani bir zıbın çorap bile mi yapmadiBenim oğlum dahil her doğan torununa çeyrek takti. Başka da bir şey almadı yapmadı
Hayır niye yapsın ki ? Yani kendi kizlarina bile yapmadı gerçi biz de hiç talep etmedik. Zıbın yapmadı ama 1200km yola peynirden yoğurda sütten salcaya pekmezden bala yumurtadan ete kadar herşeyi torununlarina yollar o yüzden hiç böyle şeyler aklımıza gelmez ben çeyreği de geri verdim çünkü borçla almıştı.Nasıl yani bir zıbın çorap bile mi yapmadi
Hayır niye yapsın ki ? Yani kendi kizlarina bile yapmadı gerçi biz de hiç talep etmedik. Zıbın yapmadı ama 1200km yola peynirden yoğurda sütten salcaya pekmezden bala yumurtadan ete kadar herşeyi torununlarina yollar o yüzden hiç böyle şeyler aklımıza gelmez ben çeyreği de geri verdim çünkü borçla almıştı.
Çok şükür 7 yıldır pişman olmadım. Birbirimizi sever sayarız iki zibinla bir ceyrekle ne olacak ki ? Oğlumun tırnağı kırılsa üç gün ağlar ben buna odaklaniyorum. Umarım hamileliğin çok güzel geçer bir avazda doğum yaparsin sağlıkla büyüsün bebeğin.İnşallah hicbirzaman pişman olmazsın gerçekten bütün ictenligimle söylüyorum.
Harika vallaTam altın takmıştı doğurduğumda. Bebek arabası kamera işte havlu setini falan almıştı. Bide hoşuna giden kıyafetler vs falan. Hiç birini istememiştim kendi isteği ile yaptı. Bende hayır demedim sonuçta kendi torunu. 3yaşında kızım her doğum gününde hem kendi annem hem kv. Kızımıa çeyrek takar ve istediği oyuncağı alır.
Amin çok teşekkür ederimÇok şükür 7 yıldır pişman olmadım. Birbirimizi sever sayarız iki zibinla bir ceyrekle ne olacak ki ? Oğlumun tırnağı kırılsa üç gün ağlar ben buna odaklaniyorum. Umarım hamileliğin çok güzel geçer bir avazda doğum yaparsin sağlıkla büyüsün bebeğin.
Hiçbir şey almadı. Bana zaten almaz da, bebeğe de almadılar. İnsan utanır, bir çorap bari getirirKayinvalideniz doğum hediyesi olarak ne aldı size veya bebeğe Takım iç dış genel anlamda soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?