Doğum hediyesi?

Hilal0000

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
56
-20
16
26
Kayinvalideniz doğum hediyesi olarak ne aldı size veya bebeğe Takım iç dış genel anlamda soruyorum

Nasıl yani bir zıbın çorap bile mi yapmadi
Hayır niye yapsın ki ? Yani kendi kizlarina bile yapmadı gerçi biz de hiç talep etmedik. Zıbın yapmadı ama 1200km yola peynirden yoğurda sütten salcaya pekmezden bala yumurtadan ete kadar herşeyi torununlarina yollar o yüzden hiç böyle şeyler aklımıza gelmez ben çeyreği de geri verdim çünkü borçla almıştı.

Hayır niye yapsın ki ? Yani kendi kizlarina bile yapmadı gerçi biz de hiç talep etmedik. Zıbın yapmadı ama 1200km yola peynirden yoğurda sütten salcaya pekmezden bala yumurtadan ete kadar herşeyi torununlarina yollar o yüzden hiç böyle şeyler aklımıza gelmez ben çeyreği de geri verdim çünkü borçla almıştı.

İnşallah hicbirzaman pişman olmazsın gerçekten bütün ictenligimle söylüyorum.

Tam altın takmıştı doğurduğumda. Bebek arabası kamera işte havlu setini falan almıştı. Bide hoşuna giden kıyafetler vs falan. Hiç birini istememiştim kendi isteği ile yaptı. Bende hayır demedim sonuçta kendi torunu. 3yaşında kızım her doğum gününde hem kendi annem hem kv. Kızımıa çeyrek takar ve istediği oyuncağı alır.

İnşallah hicbirzaman pişman olmazsın gerçekten bütün ictenligimle söylüyorum.
Çok şükür 7 yıldır pişman olmadım. Birbirimizi sever sayarız iki zibinla bir ceyrekle ne olacak ki ? Oğlumun tırnağı kırılsa üç gün ağlar ben buna odaklaniyorum. Umarım hamileliğin çok güzel geçer bir avazda doğum yaparsin sağlıkla büyüsün bebeğin. ♥️♥️

Tam altın takmıştı doğurduğumda. Bebek arabası kamera işte havlu setini falan almıştı. Bide hoşuna giden kıyafetler vs falan. Hiç birini istememiştim kendi isteği ile yaptı. Bende hayır demedim sonuçta kendi torunu. 3yaşında kızım her doğum gününde hem kendi annem hem kv. Kızımıa çeyrek takar ve istediği oyuncağı alır.
Harika valla

Çok şükür 7 yıldır pişman olmadım. Birbirimizi sever sayarız iki zibinla bir ceyrekle ne olacak ki ? Oğlumun tırnağı kırılsa üç gün ağlar ben buna odaklaniyorum. Umarım hamileliğin çok güzel geçer bir avazda doğum yaparsin sağlıkla büyüsün bebeğin. ♥️♥️
Amin çok teşekkür ederim 🥹

Kızıma 100 euro verdi hastaneden çıkıp ilk gördüğünde eve gelince de gram altın taktı
Oğluma 800 tl +gram altın aynı şekilde. Başka da bişey yok her doğum gününde 200 tl para verir

bi battaniye , bana ve bebeğe bi çeyrek o kadar.
ne takım, ne bebek bohçası hiç bi şey.
insan ne kadar beklemese de üzülüyor be , hiç mi bi hevesiniz yok be diyorsun. boşverrrr

benimki ben çok alışveriş yaptım diye kıyafet almaya gerek görmemiş. bi çeyrek kv taktı, kp de künye yaptırdı.

Kv kendi babaannesinin ona verdiği avuç kadar altını verdi. Park yatağı, birkaç şeyi daha ödemek istediler. Sanırım eşim birine tamam dedi. Dünya kadar giysiyle geldiler. Büyükanneler de bir şeyler örüp çeyrek taktılar. Bana bir şeyler verdiler. Eşimin doğumundan sakladıklarını getirdiler. El emeği olunca eskimemiş bile. Çok özenirler, çok severler tek torunları. Zor oliyir 🙃

Henuz dogum yapmadim ama ilk hamile oldugumu ogrendiginde ajda bilezik almisti. 2 takim hastane cikisi, zibin, tulum vs. kiyafetler aldi. Bebek arabasini da almak istiyordu ama biz kendimiz aldik. Esimle ikimizde calisiyoruz her seye yetebiliyoruz cok sukur 🙏
Bu hediye durumu kisinin maddi gelirine gore cok fazla degisiklik gosterecegi icin herkesin farklilik gosterir. En iyisi kimseden hicbi sey beklemeden her seyi kendimizin yapmasi cunku beklentiler sadece uzer 😇
Zaten bu yola cikma sebebimiz bir bebek dunyaya getirirsek ona her sekilde yetebilecegimizi bilmekti 💖

Back