Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Riskli değil mi? Herkes aynı marka bezi, ıslak mendili, biberon, mamayı kullanmıyor sonuçta. İse yaramayan bir hediyeye dönebilir bu.hediye sepeti yapabilisiniz, bana gelmisti, bi sepetin icine bebek bezi, islak mendil, biberon-mama (emmiyorsa) su kabi, bebek caylari, bebek kremi- pudrasi- giysi vs.
bana gelen sepetlerde ki hediyeler bilinen bir markanin bebek ürünleriydi, dolayisiyla memnuniyetle kullandim.Riskli değil mi? Herkes aynı marka bezi, ıslak mendili, biberon, mamayı kullanmıyor sonuçta. İse yaramayan bir hediye
hediye sepeti yapabilisiniz, bana gelmisti, bi sepetin icine bebek bezi, islak mendil, biberon-mama (emmiyorsa) su kabi, bebek caylari, bebek kremi- pudrasi- giysi vs.
Bebek mağazasından hediye çeki alıp verin. Ebebek falan. Ne ihtiyacı varsa alsın.Merhaba, yakın bir arkadaşım doğum yaptı. Altın almak biraz külfetli malum. Bizim buralarda para verilir ama para vermek biraz kaba geldi bana. Kıyafet tarzı şeyler de ilk çocuk hevesle her şeyini fazla fazla aldılar zaten. Sizce ne alabilirim.
farkli birsey olsun istiyorsaniz bebek bezi pastasi düsünebilirsiniz. Süslemek icin 2-3 birsey konulabilir mesela isme özel parcalar. Yapimida kolay :)
Bebek mağazasından hediye çeki alıp verin. Ebebek falan. Ne ihtiyacı varsa alsın.