Doğum hediyesi

1 yaş civarı oynayabileceği eğitici oyuncaklardan alabilirsiniz. Çok güzel şeyler var, eğitici köpek, ayıcık vs. Basit gibi görünse de 200-300 civarı fiyatları. Size de uygun olursa düşünebilirsiniz.
 
Ah nasıl özledim bebek ziyaretlerini ama malum korona..
Samimiyete göre değişir. Altın takacak kadar samimi olmadığım bir arkadaşsa ben de 12-18 aylık civarı bir kıyafet alıyorum. E bebek veya joker tercih ediyorum genelde içine de değişim kartı olunca istedikleri ürünle değişim yapılması kolay mağazalar. Kızsa cici bir elbise, çorap, toka takım yaparım. Korona öncesi en son bir erkek bebeğe de şişme yelek ve gömlek almıştım yine 18 aya göre. Bebekler iri olabiliyor çünkü ben büyükçe alayım da sonra giydirir diye düşünüyorum veya değişim kartı ile başka bir şey tercih edebilirler.
 
ben mesela astronot tulum almayi unutmuştum bebgime hediue geldi guzel bi hediye olabilir yada mama sandalyeside iyi fikir onu almamislardir
 
hediye sepeti yapabilisiniz, bana gelmisti, bi sepetin icine bebek bezi, islak mendil, biberon-mama (emmiyorsa) su kabi, bebek caylari, bebek kremi- pudrasi- giysi vs.
 
hediye sepeti yapabilisiniz, bana gelmisti, bi sepetin icine bebek bezi, islak mendil, biberon-mama (emmiyorsa) su kabi, bebek caylari, bebek kremi- pudrasi- giysi vs.
Riskli değil mi? Herkes aynı marka bezi, ıslak mendili, biberon, mamayı kullanmıyor sonuçta. İse yaramayan bir hediyeye dönebilir bu.
 
Büyük kıyafet, ilk adım ayakkabısı, eğitici oyuncak olur. Ben olsam küçük bir oyuncak ve ebebekten “hediye kartı” alırdım.
 
Riskli değil mi? Herkes aynı marka bezi, ıslak mendili, biberon, mamayı kullanmıyor sonuçta. İse yaramayan bir hediye
bana gelen sepetlerde ki hediyeler bilinen bir markanin bebek ürünleriydi, dolayisiyla memnuniyetle kullandim.
Ancak bu durum biraz da kisinin sosyo-ekonomik durumuyla ilgili yani bebek ürünlerini e-bebekten, chicco dan alabirsiniz yada A101 e, Bim e gidersiniz, neticede bebek görmeye gidecek Kadar iyi tanidiginiz birinin, hangi ürünleri kulandigini yada kullanabilcegini de bilirsiniz.
(bu mesajda yazilan markalar sadece karsilastirma amaclidir, hic bir markayi öne cikarmak yada kötülemek amacli kullanilmamislardir)
 
Son düzenleme:
Bana hiç bebek kiyafeti gelmedi, hiç
Hep alan 1 yas sonrasi icin almisti
Ve benim de alamama engel olmuslardi
Oglum dimdizlak ortada kaldi, telasla tamamladim eksiklerini dogumdan sonra
Ama kiyafet isi riskli bence
Para takmak istemiyorsaniz gram takin
Ailenin neye ihtiyaci oldugu belli olmaz ki
Ben yeni bebek icin bez stokladim bez gelse uzulurum yani
Kiyafete de ihtiyacim hic yok
Insallah herkes para takar :KK70:
 
En mantıklısı para takmak neden kaba olsun ki ? Bu sayede ihtiyacı olan cocuk için gerekli olan şeyi annesş alir taktıgınıx para ile
 
Bence en güzeli para, neden kaba olsunki!? Bir kart alip icine güzel seyler yazip parayla birlikte zarfa koyabilirsiniz.
 
En güzeli oyun çadırları hem uygun fiyatlı hem degisik hem güzel bir hediye olur :)
 
hediye sepeti yapabilisiniz, bana gelmisti, bi sepetin icine bebek bezi, islak mendil, biberon-mama (emmiyorsa) su kabi, bebek caylari, bebek kremi- pudrasi- giysi vs.

Benim de aklima bu gelmisti, kendim de yapmistim daha önce. Kullanisli birsey bana göre ve her zaman lazim olan ürünler.
Bez pastasi da olabilir.
 
Merhaba, yakın bir arkadaşım doğum yaptı. Altın almak biraz külfetli malum. Bizim buralarda para verilir ama para vermek biraz kaba geldi bana. Kıyafet tarzı şeyler de ilk çocuk hevesle her şeyini fazla fazla aldılar zaten. Sizce ne alabilirim.
Bebek mağazasından hediye çeki alıp verin. Ebebek falan. Ne ihtiyacı varsa alsın.
 
Bebek mağazasından hediye çeki alıp verin. Ebebek falan. Ne ihtiyacı varsa alsın.

En güzeli bu.

Nakit para vermek cok hos durmuyor.

Hadi altın olunca tamam da.

Böyle çekler en azindan hem istediğini alıyor hem de bebeğe harcanmis oluyor.
 
valla tepeden tırbağa bir takım kıyafet alabilirsiniz ama biraz büyükçe. mesela bebek 3 aylıksa 6 ya da 9 aylık almak gibi.

banyo seti olabilir. şampuan, jel, krem vs ürünlerinin içinde olduğu hediye paketleri oluyor.

deterjan seti olabilir.

mini beşiklerden ya da işlemeli nevresimlerden olabilir.
 
Ya para verin ya da ebebek çeki hediye edin bence. En mantıklısı bu. Niye ayıp olsun para vermek ki. Benim elime elime sıkıştırdılar sağolsunlar 🤪
Neye ihtiyaçları, neye hevesleri varsa aile kendi alsın bence.
 
Bebek bezlerine pasta görüntüsü veriyorlar, etrafını tül ile sarıp kurdale ile bağlıyorlar en basiti, tek tek sarıp rulo halinde üç katlı bir pasta gibi bir tasarım görmüştüm geçen gün. Bir bebek için en büyük ihtiyaçlardan biri bez bence. :))
 
Back
X