Doğum hediyesi

Oydar

Don't stop talking about palestine 🇵🇸
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
8.837
47.107
548
Merhaba, yakın bir arkadaşım doğum yaptı. Altın almak biraz külfetli malum. Bizim buralarda para verilir ama para vermek biraz kaba geldi bana. Kıyafet tarzı şeyler de ilk çocuk hevesle her şeyini fazla fazla aldılar zaten. Sizce ne alabilirim.

Merhaba, yakın bir arkadaşım doğum yaptı. Altın almak biraz külfetli malum. Bizim buralarda para verilir ama para vermek biraz kaba geldi bana. Kıyafet tarzı şeyler de ilk çocuk hevesle her şeyini fazla fazla aldılar zaten. Sizce ne alabilirim.
İlerisi için eğitici oyuncak tarzı şeylerden düşünebilirsiniz. Mama sandalyesi. Ben doğum yaptığımda para takacak olan beşiğine bırakıyodu.

belki kullandigu bebek bezi olur ama kiyafet en mantikli sonucta bebek bu şıp diye büyüyor diyorlar. Alin bir guzel mont ya da baska bir sey tamam işte

İlerisi için eğitici oyuncak tarzı şeylerden düşünebilirsiniz. Mama sandalyesi. Ben doğum yaptığımda para takacak olan beşiğine bırakıyodu.
Ne kadar kötü kim bilir kac yuz kisi elliyor o parayi. Kisi gidene kadar da orada kaliyor. Iyy baya kötü. Yastik falan yapmissinzdir da oraya ilistiriyorlardir insallah en azindan

Astronot tulum alabilirsiniz havalar soğuk olduğu için çok kullanışlı olur ya da e-bebekteki oyun halılarına bakabilirsiniz

Tabi ki yastık yaptık kısa yoldan beşiğe bırakıyolardı dedim 😊.
Ben oyle lap diye salan gördüm de siz böyle deyince birden aklima geldi. Paradan oldum olasi haz etmem bir tuhaf kokar bana elimde degisik his birakir pis gbi korona cikti hepten sevmiyorum😀 varligini tabki seviyoru yanlis anlasima olmasin😀

Ben dogum hediyesi alırken ilk aylar icin çokça almişlardir yada hediye gelmistir diye 1 yaş kıyafet aliyorum sonucta büyüyorlar. Geneldede hep memnun oluyorlar.

Yürütec olabılır evde tabı bıraz daha büyüdüğü zman ıcın dıyorum salıncak olabılır tabı bu yakınlıgada bağlı mama sandalyesi olabılır büyük bır kurtarıcı benım ıcın

Para vermek neden kabalık olsun ki? Ekonomik olarak az bile olsa epey katkısı olur bence yeni bebek sahibi olmuş bir aileye. Kıyafet tarzı şeyler zaten almışlardır, hem herkesin zevki farklı . Ben olsam bütçeme göre bir zarfa para koyup verirdim. Verirken de hediye alacaktım ama bebeğin ihtiyaçlarını siz daha iyi bilirsiniz , ne lazımsa alın derdim. Çok da memnun olurlar diye düşünüyorum.

farkli birsey olsun istiyorsaniz bebek bezi pastasi düsünebilirsiniz. Süslemek icin 2-3 birsey konulabilir mesela isme özel parcalar. Yapimida kolay :)

Bir zarfa para koyup "neyi eksik bilemedim,sen zevkine göre bebeğin ihtiyacı olan bir şeyi alsan daha iyi olur diye düşündüm" deseniz

E bebek de hediye kartı var ilk hediyem diye onu alın. İçinde bakiye olur ne kadarlık alırsanız istediğini alır

Süt sagma makinesi saçma gibi gözükebilir ama büyük ihtiyacımıs gerçekten biri getirse çok memnun olurdum uygun fiyatları da 150 200 gibi . Bütçeniz varsa tatlı da götürebilirsiniz

Oyuncak alabilirsiniz. Salonda durması icin port bebe mi minik beşikler var ya onlardan alabilirsin. E bebekte var hersey

Back
X