- 3 Eylül 2018
- 8.837
- 47.107
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlerisi için eğitici oyuncak tarzı şeylerden düşünebilirsiniz. Mama sandalyesi. Ben doğum yaptığımda para takacak olan beşiğine bırakıyodu.Merhaba, yakın bir arkadaşım doğum yaptı. Altın almak biraz külfetli malum. Bizim buralarda para verilir ama para vermek biraz kaba geldi bana. Kıyafet tarzı şeyler de ilk çocuk hevesle her şeyini fazla fazla aldılar zaten. Sizce ne alabilirim.
Ne kadar kötü kim bilir kac yuz kisi elliyor o parayi. Kisi gidene kadar da orada kaliyor. Iyy baya kötü. Yastik falan yapmissinzdir da oraya ilistiriyorlardir insallah en azindanİlerisi için eğitici oyuncak tarzı şeylerden düşünebilirsiniz. Mama sandalyesi. Ben doğum yaptığımda para takacak olan beşiğine bırakıyodu.
Tabi ki yastık yaptık kısa yoldan beşiğe bırakıyolardı dedimNe kadar kötü kim bilir kac yuz kisi elliyor o parayi. Kisi gidene kadar da orada kaliyor. Iyy baya kötü. Yastik falan yapmissinzdir da oraya ilistiriyorlardir insallah en azindan
Ben oyle lap diye salan gördüm de siz böyle deyince birden aklima geldi. Paradan oldum olasi haz etmem bir tuhaf kokar bana elimde degisik his birakir pis gbi korona cikti hepten sevmiyorumTabi ki yastık yaptık kısa yoldan beşiğe bırakıyolardı dedim.
Merhaba, yakın bir arkadaşım doğum yaptı. Altın almak biraz külfetli malum. Bizim buralarda para verilir ama para vermek biraz kaba geldi bana. Kıyafet tarzı şeyler de ilk çocuk hevesle her şeyini fazla fazla aldılar zaten. Sizce ne alabilirim.
E bebek de hediye kartı var ilk hediyem diye onu alın. İçinde bakiye olur ne kadarlık alırsanız istediğini alırMerhaba, yakın bir arkadaşım doğum yaptı. Altın almak biraz külfetli malum. Bizim buralarda para verilir ama para vermek biraz kaba geldi bana. Kıyafet tarzı şeyler de ilk çocuk hevesle her şeyini fazla fazla aldılar zaten. Sizce ne alabilirim.
Süt sagma makinesi saçma gibi gözükebilir ama büyük ihtiyacımıs gerçekten biri getirse çok memnun olurdum uygun fiyatları da 150 200 gibi . Bütçeniz varsa tatlı da götürebilirsinizMerhaba, yakın bir arkadaşım doğum yaptı. Altın almak biraz külfetli malum. Bizim buralarda para verilir ama para vermek biraz kaba geldi bana. Kıyafet tarzı şeyler de ilk çocuk hevesle her şeyini fazla fazla aldılar zaten. Sizce ne alabilirim.