U userrry Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Mart 2024 142 27 14 Mart 2024 Konu Sahibi userrry #1 doğum haritası yorumlayabilen varmı aramızda
S suskunkisi Üye Kayıtlı Üye 16 Ocak 2023 881 657 25 15 Mart 2024 Konu Sahibi userrry #2 userrry .!.: doğum haritası yorumlayabilen varmı aramızda Genişletmek için tıkla... Valla bana da öyle bişey lazım ama doğum haritası değil şu el çizgilerinden anlayan var mı Olumlu oy 0 Olumsuz oy
userrry .!.: doğum haritası yorumlayabilen varmı aramızda Genişletmek için tıkla... Valla bana da öyle bişey lazım ama doğum haritası değil şu el çizgilerinden anlayan var mı
U userrry Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Mart 2024 142 27 15 Mart 2024 Konu Sahibi userrry #3 Meryem Cecen .!.: Valla bana da öyle bişey lazım ama doğum haritası değil şu el çizgilerinden anlayan var mı Genişletmek için tıkla... onu anlayana da okeyim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Meryem Cecen .!.: Valla bana da öyle bişey lazım ama doğum haritası değil şu el çizgilerinden anlayan var mı Genişletmek için tıkla... onu anlayana da okeyim