Dogum hala baslamadi ...

fomino

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2014
30
0
16
Bugun 40.haftamiz ara ara sancilar kasikta batmalar gerceklesiyor ama yogun bir sancim yok bebegimin hareketleri cok guzel sanki hic dogmak istemezcesine bense artik sabirsizlaniyorum artik kucagima alabilmek icin akil verin ne yapicam ...

Bugun 40.haftamiz ara ara sancilar kasikta batmalar gerceklesiyor ama yogun bir sancim yok bebegimin hareketleri cok guzel sanki hic dogmak istemezcesine bense artik sabirsizlaniyorum artik kucagima alabilmek icin akil verin ne yapicam ...
Doktorun bu konuyla ilgili ne dedi canım? Eğer artık gelmesi lazım derse ve normal olacaksa 42. haftaya kadar beklenebiliyor. Yine gelmezse suni sancı veriliyor. Sezaryen olacaksa doktorun zaten beklemez. İnşallah sağ salim alırsın kucağına :)

YERini rahat buldu annesi gelmek istemiyrdur.hayırla al kucagına

Bende ayni seyi yasadim. Cok sukur 41 haftalik iken dunyaya geldi bebegim. Benim de bebegim gelmek istemedi doktor artik ben sorumluluk kabul etmiyorum dedi suyu azalinca sezeryan oldum. Cati muayenesinde belli olur az cok cati musaitse suni sanci verilir sancin gelmez ise

Kismetse yarin doktorumuza gitcez ben cok bunaldim hem bebegimi biran once kucama almak hemde eski halime donmek istiyorum sancilarim oluyor ama geciyor nst ye girdim gecen hafta 3 kez ama normal dedi bebeimiz saglikli cok sukur ama bendemi sorun var bilmiyorum annem ankaradan geldi bana bebegimin yaninda olayim diye kadinin izni bitti bizimki dogmak istemio doktorumdan sezaryan istesem yaparmi bide gecen hafta 3.839 du kilosu bu haft 4 kiilo olmustur.

Tabi olmustur rahat 4 kg. Sen istersen tabiki yaparlar. Sende niye sorun olaun kismet bu. Bende normal olsun istedim inmedi cocuk asagiya 4kg benimde vucut yapim minyon olma ihtimali zayifti denedim olmadi hayirlisi boyleymis bi sekilde kurtulacaksin skma canini yarin artik kesin belli olur suyunu hesaplar doktor ne kadar durur diye

saglik sorununuz yoksa sezeryani bosver
yuzup yuzup kuyruguna gelmisin az sabret
benim kizim 3.800 , oglum 4 kg idi ikiside normal dogdu 40 haftadan sonra geldiler

dogumu kolaylasttirmak için uzun bi yuruyuse çik ama yalniz olma yaninda birileri
merdiven inip çikabilirsin, bacaklarin hareket etsin yani yuru nereeye olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…