doğum hakkında...

1415btt

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
19
1
6
34
İzmir
Arkadaşlar merhaba,

başlıktanda anlaşılacağı gibi benim merak ettiğim hiç doğum yapmamış biri olarak, doğum anınızı paylaşırmısınız.
neler yaşadınız ? neler yaptınız o an ? ve ne hissettiniz ? ayrıca bu sancıları tarif edebilirmisiniz neye benziyor yada benzetebileceğimiz bişey mi ? merağımı giderin lütfen çünkü o yönde ilerliyorum da

ben doğum yapmadım hiç ama doğum yapanlara sorduğumda tarif edilemez bi ağrı olduğunu söylediler. en azından adet sancısı gibi olmamasına sevindim

evet arkadaşım bende sordum birkaçkişiye ama hiçbir ağrıya ve sancıya benzemediğini söylediler. yaşamadığımız kadar acı mı veriyor :26: bilemedim adet sancısını her ay çekiyoruz ondan bişey olmaz ki

kimse yokmu ya yaşadıklarını bize anlatmak bizle paylaşmak isteyen ???????????????????

Hmm evet bugün benim ilk günüm kasık ağrım var bel ağrım var bacaklarım sırtım her yerim ağrıyo çok kötüyüm. Uyumaya çalıştım uyuyamadım. Telefondan bi bakınıyım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…