• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum hakkında...

1415btt

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
19
1
6
34
İzmir
Arkadaşlar merhaba,

başlıktanda anlaşılacağı gibi benim merak ettiğim hiç doğum yapmamış biri olarak, doğum anınızı paylaşırmısınız.
neler yaşadınız ? neler yaptınız o an ? ve ne hissettiniz ? ayrıca bu sancıları tarif edebilirmisiniz neye benziyor yada benzetebileceğimiz bişey mi ? merağımı giderin lütfen çünkü o yönde ilerliyorum da :52: :1:

Arkadaşlar merhaba,

başlıktanda anlaşılacağı gibi benim merak ettiğim hiç doğum yapmamış biri olarak, doğum anınızı paylaşırmısınız.
neler yaşadınız ? neler yaptınız o an ? ve ne hissettiniz ? ayrıca bu sancıları tarif edebilirmisiniz neye benziyor yada benzetebileceğimiz bişey mi ? merağımı giderin lütfen çünkü o yönde ilerliyorum da :52: :1:

ben doğum yapmadım hiç ama doğum yapanlara sorduğumda tarif edilemez bi ağrı olduğunu söylediler. en azından adet sancısı gibi olmamasına sevindim :40:

evet arkadaşım bende sordum birkaçkişiye ama hiçbir ağrıya ve sancıya benzemediğini söylediler. yaşamadığımız kadar acı mı veriyor :26: bilemedim adet sancısını her ay çekiyoruz ondan bişey olmaz ki :1:

evet arkadaşım bende sordum birkaçkişiye ama hiçbir ağrıya ve sancıya benzemediğini söylediler. yaşamadığımız kadar acı mı veriyor :26: bilemedim adet sancısını her ay çekiyoruz ondan bişey olmaz ki :1:

Hmm evet bugün benim ilk günüm kasık ağrım var bel ağrım var bacaklarım sırtım her yerim ağrıyo çok kötüyüm. Uyumaya çalıştım uyuyamadım. Telefondan bi bakınıyım dedim

Back