Doğum Günüü !!!

Blue0Pink

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
1.556
2.866
83
Merhaba arkadaşlar...

Bebeğim sonunda çocuk olacak artık ay karşılaması değil yaş karşılaması yapacağız..

2 ay sonra 1 yaşına girecek bebeğim için güzel bir doğum günü partisi vermek istiyorum. Küçücük bebek ne anlar bundan demeyin, oğlum oyun oynamayı, kalabalığı ve yemek yemeyi çok seviyorr. Yani bu parti tam ona göre olsun istiyorum..

Sizce bir bebeğin yaş günü partisi nasıl bir konsept olmalı?
Yemegi seven bir bebek için yiyecek içecek önerileriniz nelerdir?
Kalabalığı seven bir bebek için ortam ortalama kaç kişilik olmalı? (Kalabalıkta mutlu olan biri olsa bile çok kalabalığa girip bunalsin istemiyorum.)
1 yaş fotograflari yaptirmazsam pişman olur muyum?
Kesinlikle bu yapılmalı dedikleriniz ve gereksiz bulduklariniz nelerdir??????

Kızlar banada cevap yazinnnnn

Neyi çok seviyor muhtemelen arabadir :)) nette baya fikirler var bende 4 yaş için bakıyorum daha çok var gerçi ama bı bakın derim :))

Neyi çok seviyor muhtemelen arabadir :)) nette baya fikirler var bende 4 yaş için bakıyorum daha çok var gerçi ama bı bakın derim :))
Evet arabaları ve ses cikartan oyuncakları çok seviyor.
Aslında ilk başta Harry Potter konsepti düşündüm ama hala biraz kararsızım..
Siz neler yapmistiniz?

Evet arabaları ve ses cikartan oyuncakları çok seviyor.
Aslında ilk başta Harry Potter konsepti düşündüm ama hala biraz kararsızım..
Siz neler yapmistiniz?
Harry Potter konsepti güzel ama bir yaş için ben olsam tercih etmezdim

Harry Potter konsepti güzel ama bir yaş için ben olsam tercih etmezdim
Aslinda onu dusunmemim bir sebebi ben hamileyken o filmin serisini izlemiştik sonra bir de TV de çıkınca oradan da her hafta takip ederek izlemiştik. Bebeğim bu yüzden o seslere alışmış olmalı ki onu ilk 6 ay filmin müziklerini dinleterek sakinlestirebilmistik. ( Şans eseri o müziklerde sakinlestigini kesfetmistik.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…