Doğum günü

bebeqim__05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
36
1
36
İstanbul
Selam :) Aranıza katılır katılmaz aklımdaki bi konuyu paylaşıp fikirlerinizi almak istedim. Çok sevdiğim bir arkadaşım var,erkek. Çok önemli,çok değerli hayatımda. Yani aslında seviyorumda,imkansız olduğu için 'değerli' olarak kalmak zorunda benim için :/ Doğum günü yaklaşıyor. Bir pasta yaptırmak istiyorum. Üstünede bişeyler yazdırmak. Buraya kadar herşey güzelde,bir engel var maalesef. Biraz uzak evlerimiz. Yani sorun uzaklık değil. Akşamları gidiyor eve gündüzleri çalıştığı için. Bende akşam götürüp mini bir sürpriz yapıp hediyesinide verip dönmek istiyorum. Ama nasıl yapıcagmı bilmiyorum. Yani gidip kapısına arasam in aşağıya desem Şansı biliyorum bende ki,o akşam evde olmaz yada biyerde olur Hem o saatte eve dönmek var bide benim için. Abimden yardım isteyip o gece evden izin alırım aslında. Ama bilmiyorum napsam bilemedim. Yada daha iyi fikirleriniz varsa paylaşıranız sevinirim. Hoş bi sürpriz yapmak istiyorum :)

ortak arkadaşınız varsa onunla irtibata geçip evde olup olmucagını öğrenebilseniz

Akşam arayıp "in aşağı" diyebileceğiniz kadar samimi, ortak arkadaşlar edinecek kadar yakın, abinizin yardımıyla evden o gece izin alabileceğiniz kadar önemli biri neden "imkansız" sizin için? Üstelik "bir engel var maalesef evlerimiz uzak" demişsiniz... Tek engel evlerinizin uzaklığıysa şahıs neden "imkansız" anlayamadım... :44:

imkansız çünkü 'kardeşim' dediği kişi beni seviyor. herkeste bunu bildiği için imkansız

yaaa telefonla ara çok zor durumdayım senden başka arıcak kimsem yoktu de bi yere çağır orda yap sürprizini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…