Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba
benım 29 ocak dogum günüm ve erkek arkadasım bunu unutacak gibi unutursa neyapmalıyımbilmiyorumkismile
merhaba
benım 29 ocak dogum günüm ve erkek arkadasım bunu unutacak gibi unutursa neyapmalıyımbilmiyorumkismile
Hepınız cok haklısınız unutursa buyutmeyecegım ya ben özel gunlere cok önem verdıgım ıcın karsıdakıde öle olsun ıstıyorum neyse bakalım 29 ocakta neler olucak haberdar ederım zaten:)
sedaktl bnce unutmcak takma kafana rahat ol ve sonra o gün geldiğinde böle şüphe ettiğin için çok üzülürsn :teselli:
canım hatırlamakta insanlar için unutmakta o yüzden hatırlayabilirde unutabilirde bence böyle seylere takılma.bak benim eşim biz çıkarken nişanlıyken özel günleri asla unutmazdı evlendik ve ilk doğum günümü unuttu.evet üzüldüm ama biliyorumki inan cok yoğundu iş değişikliği vs vs bir çok sey buna sebep oldu ama bu unutmasının telafisini fazlasıyla yaptı.canım kocam onu çok seviyorum.ALLAH onun eksikliğini bana göstermesin inşallah..
doğumgününüz kutlu olsuna.s.
çok yoğun olduğunu söylemişsiniz, unutmuş olsa da telafi edecektira.s