Doğum günü

sedaktl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
58
0
86
Adana
merhaba

benım 29 ocak dogum günüm ve erkek arkadasım bunu unutacak gibi unutursa neyapmalıyımbilmiyorumkismile

merhaba

benım 29 ocak dogum günüm ve erkek arkadasım bunu unutacak gibi unutursa neyapmalıyımbilmiyorumkismile

sende onunkini unutmalısın :lepi:

adamla başka bir problemi yoksa doğum gününü unuttuğu için işkence yapma çocuğa.

unutabilir insanlık halikaydirigubbakcemile4

fasulyeden konulara çok takılma,asıl sorunları göremezzsin:delphin:

Hıcbır problemımız yok onun ıcın bende canı plan yapmak istemiyorum.biz farklı sehırlerdeyız ve ben soruorum nezaman gelmeyı planlıorsun falan die tık yok :) bırde işlerı bu ara cok yogun oyuzden bılıyorum %100 unutacak

belkide sürpriz yapacak unutsun ondan sonra düşünürsün bence

neden hatırlamasını bekliyosunki valla benm nişanlımda unutkandır bu konularda cok.ama ben aylar öncesinden söylenmeye başlarım,hatta istediğim bişeyler varsa üstü kapalı söylerim bile,cok fenayım ama napıyım bazen isteklerinin olması için ve mutlu olmak için karşındakinin bişeyler yapmasını beklememelisin.insan ilk başlarda duygusal düşünüyo ama napıyım benm nişanlımda böyle işte...unutursa sende böyle düşün....

ben sahsen pek takilmam boyle seylere
dogum gunu fln. hatirlarsa cok mutlu olurum ama unutursada
cok buyutmem. sende cok takilma bence
hem belki hatirlar ne biliosun
hic belli olmaz
bakarsin bi supriz yapar sana :)yerimseniben

unutmaz canım yaaaaaa takma şimdiden bu kadar belki unuttu gibi yapıp süpriz yapacaktır :) çok üstüne gidipte süprizi de bozma ha..........insanlık hali unutulabilir ........benim telefonun hatırlatma alarmı olmasa oooooooo mahvolmuştum özel günleri unutmaktan parçalamışlardı beni :)

Hepınız cok haklısınız unutursa buyutmeyecegım ya ben özel gunlere cok önem verdıgım ıcın karsıdakıde öle olsun ıstıyorum neyse bakalım 29 ocakta neler olucak haberdar ederım zaten:)

Hepınız cok haklısınız unutursa buyutmeyecegım ya ben özel gunlere cok önem verdıgım ıcın karsıdakıde öle olsun ıstıyorum neyse bakalım 29 ocakta neler olucak haberdar ederım zaten:)

sedaktl bnce unutmcak takma kafana rahat ol ve sonra o gün geldiğinde böle şüphe ettiğin için çok üzülürsn :teselli:

canım hatırlamakta insanlar için unutmakta o yüzden hatırlayabilirde unutabilirde bence böyle seylere takılma.bak benim eşim biz çıkarken nişanlıyken özel günleri asla unutmazdı evlendik ve ilk doğum günümü unuttu.evet üzüldüm ama biliyorumki inan cok yoğundu iş değişikliği vs vs bir çok sey buna sebep oldu ama bu unutmasının telafisini fazlasıyla yaptı.canım kocam onu çok seviyorum.ALLAH onun eksikliğini bana göstermesin inşallah..

canım hatırlamakta insanlar için unutmakta o yüzden hatırlayabilirde unutabilirde bence böyle seylere takılma.bak benim eşim biz çıkarken nişanlıyken özel günleri asla unutmazdı evlendik ve ilk doğum günümü unuttu.evet üzüldüm ama biliyorumki inan cok yoğundu iş değişikliği vs vs bir çok sey buna sebep oldu ama bu unutmasının telafisini fazlasıyla yaptı.canım kocam onu çok seviyorum.ALLAH onun eksikliğini bana göstermesin inşallah..

allah kımseye sevdıklerının eksıklıgını göztermesın bende bugun konustum unutmamış haftaya gelıyor yanıma cok mutluyum cooksositososito

doğumgününüz kutlu olsuna.s.
çok yoğun olduğunu söylemişsiniz, unutmuş olsa da telafi edecektira.s

Back