• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günü

pamuk musun nesin

Şimdiden başka zaman yok
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
21.328
En iyi cevaplar
1
64.746
598
Selam kızlar, esimin dogum günü yaklasiyor. Sizlerden fikir almak istedim. Malum karantina surecindeyiz. Magazalar kapali, 1 aydir subede bekleyen kargom var. Bir sey satin almam mümkün görünmüyor. Bugüne kadar da genelde pasta yaptim evde hazırlık yaptim oyle kutladik. Simdi de bundan baska bir seçenek gelmiyor aklima. Nasil yapsam nasil kutlasam sizin akliniza gelen bir fikir varsa lutfen benimle paylasir misiniz?

Selam kızlar, esimin dogum günü yaklasiyor. Sizlerden fikir almak istedim. Malum karantina surecindeyiz. Magazalar kapali, 1 aydir subede bekleyen kargom var. Bir sey satin almam mümkün görünmüyor. Bugüne kadar da genelde pasta yaptim evde hazırlık yaptim oyle kutladik. Simdi de bundan baska bir seçenek gelmiyor aklima. Nasil yapsam nasil kutlasam sizin akliniza gelen bir fikir varsa lutfen benimle paylasir misiniz?
Özenle hazırlanmış şık bir yemek süslen püslen şöyle çünkü ev ortamında anca bukadar olur sonrası gelir zaten 💃💃

Özenle hazırlanmış şık bir yemek süslen püslen şöyle çünkü ev ortamında anca bukadar olur sonrası gelir zaten 💃💃
Esim yemek saatinden erken geliyor. Ozenli kıyafetle onu karsilarsam yemegi de onunla yapmam gerek cunku biz yiyene kadar soğur:( keske biraz gec gelse ama 5te geliyor.

Esim yemek saatinden erken geliyor. Ozenli kıyafetle onu karsilarsam yemegi de onunla yapmam gerek cunku biz yiyene kadar soğur:KK43: keske biraz gec gelse ama 5te geliyor.
Hıım ozaman süpriz olmaz tabi başka da ne yapılır bilemedim kısıtlı çünkü

1 aydır nasıl kargo bekliyor?
Benim siparişler 2 günde geliyor da...

Kargo firmasını seçebildiğiniz bir internet sitesinden ya da direkt mağazanın online alışveriş bölümünden hediye alırsanız, elinize çabuk ulaşabilir.

Back
X