Doğum günü sürprizi

senaysenay

tü tü tü maşallahhhh
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
142
0
46
Diğer
slm kızlar..(konuyu doğru yerde mi açtım bilmiyorm ama).....19 ocakta erkek arkadaşımın doğum günü var ve ben hala daha bişey bulamadım.süpriz olsun istiyorum ama aklımda bişey yok, fikirleriniz varsa ya da önceden sizin yaptığınız süprizler varsa paylaşır mısınız?

Son düzenleme:
hafta içine gelıyo basbasa mı arkadslarıylamı düşünyorsun kutlmayı ?
çalısıyormusun süpriz orgganıze etck zamnn var mı ?
ana tema olrk bişi belirledn mı arkdasnz evnde cafede faln gıbı ?

hafta içine gelıyo basbasa mı arkadslarıylamı düşünyorsun kutlmayı ?
çalısıyormusun süpriz orgganıze etck zamnn var mı ?
ana tema olrk bişi belirledn mı arkdasnz evnde cafede faln gıbı ?

evt cnm çarşambaya denk gelio arkadaşları da olsun istiyorum, olmazsa cmrtesi de yapabilirim bi kaç gün önceeden olur ama sorun değil. hafta içi işten çıktıktan sonra geç olur.ama işte nasıl bi süpriz o konuda pek bi fikrim yok...:50:

canım yazını şimdi okudum,sen sanırım doğumgünü olayını atlatmışsın,benimde eşimin doğumgünü 2 şubat ve ona çok güzel bir sürpriz yapmak istiyorum,sen neler yaptın yazarmısın ve bu yazıyı okuyan arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım varrr,yardım lütfen.:kkk:

evet atlattım ama istediğim gb bişey yapamadım malum iş çıkışı ve zaman sınırlı olunca.. sadece o gelmeden pastanın etrafını kırmızı karanfille sadece kırmızı bölümleri:)))kalp yaptım, mumları yakıodum ki geldi zaten:) yetiştiremedim bile ama olsun güzeldi, sen evlisin daha iyi şeyler yapabilirsin şimdi aklıma bişey gelmedi gelince yazarım :)

Son düzenleme:
canım yazını şimdi okudum,sen sanırım doğumgünü olayını atlatmışsın,benimde eşimin doğumgünü 2 şubat ve ona çok güzel bir sürpriz yapmak istiyorum,sen neler yaptın yazarmısın ve bu yazıyı okuyan arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım varrr,yardım lütfen.:kkk:

bende değişiklikten hoşlanırım o yüzden elimden geldiğince farklı şeyler yapmaya çalıştım eşime.birinde evin her tarafını küçük kokulu mumlarla süsledim koridordan başlayıp her odaya mum koydum.oturma odasındaki sehpanın üstüne mumları dizdim sehpanın ortasına pasta çok istiyodu pastasını yapıp koydum.yatak odasına komodinin üzerine şarap ve 2 bardak koydum yanına güller falan yine mumlar.kullanmadığımız çocuk odamız var oraya da parfüm,deodorant seti almıştım onu koydum,salonada masanın üzerine tişört almıştım onu koydum yine güllerle birlikte.koridora yere not yazdımm her odayı dolaş ama sakın lambaları yakma diye sonrada salona saklandım zil çaldı kapıyı açıp kaçtım salona bizimki türbe gibi olmuş evin falan demişti hatta basit ama ben değişiklik olsun diye yapmıştım.

birindede ben sabah ondan önce işe gittiğimden banyodaki duvara rujla yazı yamıştım giyindiği odaya hediyesini koymuştum ve o gün giyeceği pantolonun cebine not yazmıştım

başka birindede iş yerimde öğle tatilinde pizzacıya gittim pizza siparişi verdim pizza kutusunun kutusuna doğum günün kutlu olsun aşkım nice yıllara diye not yapıştırttım iş yerine gönderdim(en çok buna şaşırmıştı)

şimdiki doğum günü mayısta ondanda kıyafet alıp 1 gün önceden kargoya verip öyle göndercem doğum gününde elinde olcak...
uzun oldu ama umarım işinize yarar kızlar:66::66::66:

birde sevgililer gününde yapmayı planladığım var ondada bi video hazırlayıp onun ve evliliğimiz hakkında kendim önceden çektiğim videomu oturma odasına sehpenın üzerine koycam bunu izle diye not yazcam.bu arada ben evde olmuycam videonun sonunada seni şu restoranda bekliyorum diye söyleyip onu o restoranda bekliycem(hala restorana kara veremedim)
oturma odasını balonlarla süsleyip içine küçük notlar yazıcam bu arada.:16::16::16:

birde sevgililer gününde yapmayı planladığım var ondada bi video hazırlayıp onun ve evliliğimiz hakkında kendim önceden çektiğim videomu oturma odasına sehpenın üzerine koycam bunu izle diye not yazcam.bu arada ben evde olmuycam videonun sonunada seni şu restoranda bekliyorum diye söyleyip onu o restoranda bekliycem(hala restorana kara veremedim)
oturma odasını balonlarla süsleyip içine küçük notlar yazıcam bu arada.:16::16::16:

hmm süper bi fikir bu :61:

Back