- Konu Sahibi akarsuberil
-
ben ona doğum gününde pasta yapmaya çalışmıştım ama olmadı tabi ama uğrastım yine ondan da ayni inceliği bekledim bana dediği elimde değil benim ailem böyle bunca zaman ondan hep haklı dedim asıl aklıma takılan bu ailesinin suçu mu benim doğum günümün zehir olması ya da diğer günlerin hep dediği bu oldu ailem böyle iyi de seven insan nasıl olur onu unuttum ya bazen görüyorum böyle dışarda birbirlerine sarılıyor falan sevgililer nasıl böyle bı burukluk oluyor suan kendimi baya ezik hissediyorum sanırım çok berbat bişeymiş
4 yıl inanın çok zor birde kaza geçirdim ameliyat oldum onun üzüntüsü kimsem yok konuşacak dertleşecek tüm arkadaşlarım sehir dışında hep ondan destek bekledim hep suçu kendimde gördüm hala kendimi suçluyorum daha anlayışlı olmalıyım diye onun için sizlerin bakış açısını istedim hata bende mi diye
çok teşekkür ederim gerçekten burda insan kendine destek olan birilerini bulabiliyormuş gerçekten çok teşekkürler
ben sende en ufak bi hata göremedim. çok seven insanlar haklı da olsa haksız da olsa kendisine "acaba daha mı anlayışlı olmalıydım?" diye sorabiliyo malesef.. aşkın gözü kör diye boşuna denmiyormuş. sen yeterince anlayışlı olmuşsun zaten, başkası olsa emin ol ki tahammül etmezdi böyle durumlara.. belki çok iyi insanlardır ama iyilikleri kendine kalsın, kıskanç bir anne & ana kuzusu bir çocuk ile ömür geçmezdi, olan sana olurdu. ana oğul ağlaşıp gülüşsünler, böyle erkeklere sinir oluyorum ya.. insan sevdiği kızı baş üstünde tutmalı. geçmiş olsun cnm hiççç kendini yorma. ağla biraz açılırsın içindekileri dışarı kusmalısın ama daha fazla yıpratma kendini. bu arada geçmiş olsun ne ameliyatı oldun??
çok teşekkür ederim gerçekten burda insan kendine destek olan birilerini bulabiliyormuş gerçekten çok teşekkürler
Teşekkür ederim evet ben hep kendimi suçladım onun suçu yok ailesi böyle elinde olsa beni üzmez kırmaz diyordum seviyor beni bu yeter diyordum geçecek bunlar diyordum ıkı aracın ortasında kaldım araba ıle kalça kemiğim kırıldı onun için sağol canım
Teşekkür ederim evet ben hep kendimi suçladım onun suçu yok ailesi böyle elinde olsa beni üzmez kırmaz diyordum seviyor beni bu yeter diyordum geçecek bunlar diyordum ıkı aracın ortasında kaldım araba ıle kalça kemiğim kırıldı onun için sağol canım
teşekkür ederim herkese ıyı dıleklerı ıcın nasıl atlatırım ne yaparım bilmiyorum resmen kandırılmış gibi hissediyorum kendimi birde tüm hata benim gibi söylemesi beni yıkıyor bu kadar basit mi herşey hiç mi sevilmedim hiç mi hayali yoktu benimle ilgili aşk acısı mı desem ne diyeceğimi bilmiyorum sürekli düşünüyorum ne yapıcam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?