• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum günü sorunu

akarsuberil

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
28
0
16
İstanbul
herkese merhaba aranıza daha yenı katıldım kafamı kurcalayan bır sorun var onun hakkında sizlerden yorum istiyorum
benim 4 yıllık bir ilişkim var bazen kavgalar oldu bazen cok guzel zamanlar birlikte olduğum kişi evin tek çocuğu anlatacaklarımı bunu da dikkate alarak yorumlarsanız tamamen dısarıdan bır bakıs açısı olur sanırım 4 gün önce doğum günümde ve ben çok heyecanlıydım hersey cok güzel olacak diye düşünüyordum birlikte olduğum insan sadece senede 1 gününü bana ayıracak dıye umut edıyordum çünkü diğer zamanlar ailesi hep bir sorum cıkarıyor ya da arkadaşları ile işleri oluyor doğum günümün ilk saatlerinde telefonda konuşmak ister insan sevdiği kişi ile o başkasını mutlu etmek ile meşgulmüş kendi öyle söyledi ne var bunda dedı büyütülecek yarın zaten beraber olacaz dedi neyse dedim öğleden sonra 2 gibi geldi pasta falan kesildi sonra dışarı çıktık 1 saat sonra annesi aradı ağlıyormuş telefonda gel hemen ki arada bir yapar bunu neyse beni bıraktı gitti ben çok kırıldım sonra tekrar gelir gönlümü alır diye bekledım ama gelmedi akşam telefonda tabı kızdım ben nıye böyle yaptı annen ne olmus dıye o da bişey yok canı sıkılmıs kımse dısarı cıkmamıs onunla diye ağlamış bende annne söylemedin mi nasıl bu günde böyle davrandı diye bana cevabı hayır sorun cıkarmasınlar diye söylemedım oldu hayır söylese aılesi herseyi bundan beklıyor babası hıc bısey ıle ılgılenmıyor annesı halasından bıle kıskanıyor çok bağlı o da söylememiiş.benim ailem böyle görüyorsun dedi ben olmasam hep kavga ederler hiç bişey yapamazlar ben sana hep dedım hayatını kurtar dıye dedı ben ne demek o dedim anlamadım ve bana bizim seninle bir geleceğimiz yok dedi doğum günümde beynimden vuruldum ne oldum o an bılmıyorum ertesi günde normal bi şekilde yanıma geldi şimdi ben ne yapayım bişeyler dondu ne oldu bılmıyorum cok karısık oldu belkı ama özür dilerim

bu bir doğum günü sorunu değil bence gelecek sorunu.onla bişey olursa ilerde çok mutsuz olursun bu onu gösteriyo adam kendi de demiş zaten geleceğimiz yok diye 4 sene nasıl çektin bu insanı sen

bilmem önceden böylemiydi acaba diye düşümüyorum ama bana dediği ailem böyle olduğu sürece ben evlenemem yani çok büyük bir sebep mi onu anlamıyorum seven insan herşeyi çözmek istemez mi ondan sonra ki günde gönlümü almasinı beklerken bana maç izleyelim ben maçı izlemek istiyorum dedi ben ağladım tutamadım kendimi ki başkasının yanında ağlamaktan nefret ederim bana seni anlamıyorum ya dedi ben maçı her hafta heyecanla bekliyorum dedi normal seven bir erkek böyle mi yapıyor inanın bilmiyorum ilk erkek arkadaşımdı

Canım seni sevmiyor...
Kısaca belli ve sıkılmış.
Doğum günülerimi zehir eden bir insanı hatırlayaraktan sana bunları söylüyorum yani belli ve ortada herşey.
Telefonu kapa hattını kır. Yeni bir sayfa aç kendine.
Ama sana dönecektir en kısa zamanda özlediğinde emin ol :34:

ben ona doğum gününde pasta yapmaya çalışmıştım ama olmadı tabi ama uğrastım yine ondan da ayni inceliği bekledim bana dediği elimde değil benim ailem böyle bunca zaman ondan hep haklı dedim asıl aklıma takılan bu ailesinin suçu mu benim doğum günümün zehir olması ya da diğer günlerin hep dediği bu oldu ailem böyle iyi de seven insan nasıl olur onu unuttum ya bazen görüyorum böyle dışarda birbirlerine sarılıyor falan sevgililer nasıl böyle bı burukluk oluyor suan kendimi baya ezik hissediyorum sanırım çok berbat bişeymiş

ben ona doğum gününde pasta yapmaya çalışmıştım ama olmadı tabi ama uğrastım yine ondan da ayni inceliği bekledim bana dediği elimde değil benim ailem böyle bunca zaman ondan hep haklı dedim asıl aklıma takılan bu ailesinin suçu mu benim doğum günümün zehir olması ya da diğer günlerin hep dediği bu oldu ailem böyle iyi de seven insan nasıl olur onu unuttum ya bazen görüyorum böyle dışarda birbirlerine sarılıyor falan sevgililer nasıl böyle bı burukluk oluyor suan kendimi baya ezik hissediyorum sanırım çok berbat bişeymiş

Seni seven bir erkek olsaydı sana o sözü söylemezdi aklına yaz ilk önce.
Ailesine napar eder seni sevdirirdi
Ayrıca sen hala doğum günündesin, tatlım görmüyomusun zaten çocuk bahane yapıyor ayrılmak için.
Sen doğum günündesin :19:

canım, aynı şeyleri yaşamış birisi olaraktan konuşuyorum kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değil tabiki ama besbelli erkek arkdşn senden sıkılmış. yukardaki arkadaşa katılıyorum. bnde dogum gununde terkedilen birisi olaraktan yazıyorum bunu sana, geleceğiniz yok evet dogru.. sana en mutlu gününde sevgi gösterilerinde bulunup ilgili olması gerekirken onu bunu bahane etmiş. ertesi günü de maç izledi diyosun, insan biraz duyarlı olur da seni üzdügü için gönül almaya çalışır. maç kaçmıyo nede olsa.. inan ki kimse unutulmaz diye bişey yok. ilk zamanlar yürek burkucu gelse de ondan kurtulduğuna seviniceksn emin ol. devam etmeniz senin zararına olur, bi kere o kıskanç annesinden dolayı sürekli üzülmekten kendini heba edersin. daha fazla canın yanmadan uzaklaşmalısın bu cocuktan..

4 yıl inanın çok zor birde kaza geçirdim ameliyat oldum onun üzüntüsü kimsem yok konuşacak dertleşecek tüm arkadaşlarım sehir dışında hep ondan destek bekledim hep suçu kendimde gördüm hala kendimi suçluyorum daha anlayışlı olmalıyım diye onun için sizlerin bakış açısını istedim hata bende mi diye

4 yıl inanın çok zor birde kaza geçirdim ameliyat oldum onun üzüntüsü kimsem yok konuşacak dertleşecek tüm arkadaşlarım sehir dışında hep ondan destek bekledim hep suçu kendimde gördüm hala kendimi suçluyorum daha anlayışlı olmalıyım diye onun için sizlerin bakış açısını istedim hata bende mi diye

Canım hata neden senin olsun ?
Sakın kendini suçlama bırak hattını kır.
Sana ulaşamayınca kafayı yiyecektir.

çok teşekkür ederim gerçekten burda insan kendine destek olan birilerini bulabiliyormuş gerçekten çok teşekkürler

ben sende en ufak bi hata göremedim. çok seven insanlar haklı da olsa haksız da olsa kendisine "acaba daha mı anlayışlı olmalıydım?" diye sorabiliyo malesef.. aşkın gözü kör diye boşuna denmiyormuş. sen yeterince anlayışlı olmuşsun zaten, başkası olsa emin ol ki tahammül etmezdi böyle durumlara.. belki çok iyi insanlardır ama iyilikleri kendine kalsın, kıskanç bir anne & ana kuzusu bir çocuk ile ömür geçmezdi, olan sana olurdu. ana oğul ağlaşıp gülüşsünler, böyle erkeklere sinir oluyorum ya.. insan sevdiği kızı baş üstünde tutmalı. geçmiş olsun cnm hiççç kendini yorma. ağla biraz açılırsın içindekileri dışarı kusmalısın ama daha fazla yıpratma kendini. bu arada geçmiş olsun ne ameliyatı oldun??

ben sende en ufak bi hata göremedim. çok seven insanlar haklı da olsa haksız da olsa kendisine "acaba daha mı anlayışlı olmalıydım?" diye sorabiliyo malesef.. aşkın gözü kör diye boşuna denmiyormuş. sen yeterince anlayışlı olmuşsun zaten, başkası olsa emin ol ki tahammül etmezdi böyle durumlara.. belki çok iyi insanlardır ama iyilikleri kendine kalsın, kıskanç bir anne & ana kuzusu bir çocuk ile ömür geçmezdi, olan sana olurdu. ana oğul ağlaşıp gülüşsünler, böyle erkeklere sinir oluyorum ya.. insan sevdiği kızı baş üstünde tutmalı. geçmiş olsun cnm hiççç kendini yorma. ağla biraz açılırsın içindekileri dışarı kusmalısın ama daha fazla yıpratma kendini. bu arada geçmiş olsun ne ameliyatı oldun??

Teşekkür ederim evet ben hep kendimi suçladım onun suçu yok ailesi böyle elinde olsa beni üzmez kırmaz diyordum seviyor beni bu yeter diyordum geçecek bunlar diyordum ıkı aracın ortasında kaldım araba ıle kalça kemiğim kırıldı onun için sağol canım

çok teşekkür ederim gerçekten burda insan kendine destek olan birilerini bulabiliyormuş gerçekten çok teşekkürler

Teşekkür ederim evet ben hep kendimi suçladım onun suçu yok ailesi böyle elinde olsa beni üzmez kırmaz diyordum seviyor beni bu yeter diyordum geçecek bunlar diyordum ıkı aracın ortasında kaldım araba ıle kalça kemiğim kırıldı onun için sağol canım

Birde bu kazadan sonra bu lafları etti :53:
Vay be ..
Boşver canım sen boşveer, daha iyileri çıkar karşına

umarım eski sağlığına hemen kavuşursun canım tekrardan geçmiş olsun.. bir de rahatsızlığın var hiç mi düşünmüyor seni yaa insan sevdiginin kılına zarar gelse deliye döner ama bazı erkekler çok rahat üzülür mü kırılır mı diye düşünmezler :19:

teşekkür ederim herkese ıyı dıleklerı ıcın nasıl atlatırım ne yaparım bilmiyorum resmen kandırılmış gibi hissediyorum kendimi birde tüm hata benim gibi söylemesi beni yıkıyor bu kadar basit mi herşey hiç mi sevilmedim hiç mi hayali yoktu benimle ilgili aşk acısı mı desem ne diyeceğimi bilmiyorum sürekli düşünüyorum ne yapıcam diye

teşekkür ederim herkese ıyı dıleklerı ıcın nasıl atlatırım ne yaparım bilmiyorum resmen kandırılmış gibi hissediyorum kendimi birde tüm hata benim gibi söylemesi beni yıkıyor bu kadar basit mi herşey hiç mi sevilmedim hiç mi hayali yoktu benimle ilgili aşk acısı mı desem ne diyeceğimi bilmiyorum sürekli düşünüyorum ne yapıcam diye

yapıcağın şey belli cnm.. kendini başka aktivitelere vermek. gez, arkadaşlarınla çık dışarı. bak havalar çok güzel tam zamanına denk gelmişsin hhihihi :)) düşünmemeye çalış, aklından gitmez düşünceler bilirim ama kendine oyalancak başka şeylr bulmalısın malesf. arama sorma sakın.. ama bişi olursa gelişmelerden hbrdar et ;)

Back