Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar oğlumun ilk doğumgününe magnet yaptırmak istiyorum.İnternetten sipariş vermek istiyorum bir çok site var ben Doum Gn Magnetleri Fotomagnet - ANASAYFA > sitesinde beğendim daha önce bu siteden magnet yaptıran var mı acaba ???
merhaba sizin için geç bir mesaj ama başka magnet yaptırmak isteyen olursa diye yazmak istedim.Kızımın 1.doğum günü için
fotomagnet yaptırmak istiyordum araştırırken fotomagnet.net i buldum.Magneti sitede tasarlayıp,görebiliyorsun çoğu başka sitede tasarımı mesaj olrak gönderiyorlar ve beklemek zorunda kalıyorsun.Tasarlarken farklı farklı resimleri denedim çok eğlendim :) siparişimi verdim 24 saatte kargoya teslim ettiler hemen elime geçti :) magnetler de çok güzel olmuş.Allah cümlemizin yavrularını nazarlardan saklasın korusun .Yavrularınızla sevgiyle kalın.Not:ben biraz büyük olsun istediğim için 9*13 cm ölçüsünde ekonomik olduğu için de ince olanı tercih ettim siz keyfinize göre seçin :)