merhaba canım benim doğum günüm ve nikah günüm aynı gündü..nikahdan sonra k.validemin evine geldik hep berarber,en küçük görümcem jest yapmıştı pasta ısmarlamış eşimin ve benim adım yazılı olarak o karambolde pek anlamadım ama mutlu olmuştum.önemli olan ondan sonraki senelerde senin tutumun.Keşke aynı gün yapmasaydım dedirtme eşine...şimdiden mutluluklar...inşallah biz olabilen bir çift olursunuz..
bende teşekkür ederim canım önümüzdeki ağustosta biz 15.senemize gireceğiz rabbim kısmet ederse..sen avantajlısın eşinin doğum günü kadınlar herşeyi güzelleştirirler...bencede evde ikiniz başbaşayken kutlayın.bir arkadaşın veya akraban pasta yaptıtsın dolaba koysun ..orjinal bir hediye olabilir..kaç senedir birlikteyseniz her seneyi anlatan küçük şeyler olabilir...güzel dileklerin için çok teşekkür ederim,çok saola.s.
ben ne o gün nede sonraki senelerde karambole gelsin istemıyorum ,bunun ispatı içinde düğün günümdede bişeler yapmak istiyorum.düğünden sonra allah kısmet ederse kendi evimize gidicez,belkide evde süpriz yaparım ,
hangisi daha dogru olur bılmıyorum,işte bu yuzden sızın fıkırlerınıze ıhtıyacım var.
biz bilerek aynı günü seçmedik tamamen tesadüf oldu,düğünü yapacagımız yerde başka boş gün yoktu:)
bu arada sanada uzun yıllar mutluluk dilerim çok teşekkürler cevabın için
bende teşekkür ederim canım önümüzdeki ağustosta biz 15.senemize gireceğiz rabbim kısmet ederse..sen avantajlısın eşinin doğum günü kadınlar herşeyi güzelleştirirler...bencede evde ikiniz başbaşayken kutlayın.bir arkadaşın veya akraban pasta yaptıtsın dolaba koysun ..orjinal bir hediye olabilir..kaç senedir birlikteyseniz her seneyi anlatan küçük şeyler olabilir...
bizimki denk gelmedi canım
ama bir arkadaşımınki aynı gündü
5 mayıs.
onlar evde kutlamışlar
bence sende öyle yap evinize geçtiğinizde kutla derim.
şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
benim bi yakiniminda dugununde,, damadinda dogum gunu imis,bizde o an ogrendik,
dugunun ortasinda birden isiklar kapandi ve koca bipasta geldi,tabi dogumgunu sarkisi ile,gelinin damada suprizi:lepi::lepi:bence cok guzeldi,damatta cok sasirmisti,hic dusunememistir boyle biseyin olacagini....yerimseniben
benım doğum günüm le düğün tarıhım aynı ve bunu ben ıstedım:)))
10 ekımmmmmm:)))
ama nasıl kutlıcaz bunu bılmıorum cnm yardımcı olamıcam malesef cunku bende bılmıorum..
damat beyin doğum günü ile evlendiğiniz günün aynı gün olması güzel olmuş. İlerleyen yıllarda evlilik yıl dönümü unutmak gibi bir lüksü yok.kaydirigubbakcemile3
benım dugumumde dogum gunumde oldu ayarlama falanda yapmadık oyle denk geldı ıyıde oldu
6 mayıs bızımkısı
bı kutlama yapmadık bız
2. senemıze grecegz bakalım ne olacak
eğer degıstırmek olmıcaksaa ben ceee esıne suprızz yaap ve dugununnn ortasındaaa bır guzel dogum gunu sarkısıylaa hatta kendın bıle soyleyebılırsın sarkıyı vee pasta gelırrr bıtane dahaa
bence superr olur yaaa veyaa pastayıı kendı elındee sok salonaaa:)
benimde nişanlım istiyo bunu :asigim:
istiyo ki benim dogum günümde evlenelim hayırlısı bakalım kısmett olur inş :Saruboceq:
hersey uyarsa o güne denk gelirse neden olmasın :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?