her yaşına ayrı bir hediye alın, her aldığınız hediye o yaşa o yıla özgü olsun, uzun bir ilişki olduğuna göre sevgilinizi çok iyi tanıyor ve geçmişteki ilgi alanlarını,vb. biliyorsunuz demektir. örn; sevgiliniz 30 yaşında ve 1983 doğumlu ise, 1983 yılından-2013 e kadar her yıl için minik-maddi değeri fazla olmayan şeyler alabilirsiniz... 2013 yılı içinde daha özel bir şey alabilirsiniz...
ben geçen yıl yapmıştım bunu... 35 hediye ayarlamak biraz zor oldu evet :) genelde internetten toplu siparişler verdim en azından çarşı-pazar dolaşmadım... mama önlüğünden,bebek şampuanına, oyuncaktan( ileride oğlumuz da oynar diye düzgün birşey aldım tabi) eski kasetlere, 1990 lı yıllara ait karikatür ve erkek dergilerine kadar geniş bir yelpazede seçimler yaptım, son yıllara da daha işine yarayacak şeyler ekledim, kravat,kemer,çorap,boxer, gözaltı kremi,nemlendirici
2012 yılı için de bir günlük hazırladım yaklaşık bir ay öncesinden itibaren yazarak... tüm bunların maliyeti 250-300 tl gibi birşeydi. inanılmaz şaşırdı ve sevindi...
şimdi kim sorsa tavsiye ediyorum bunu