SEİKO güzeldir fakat tuzludur. Sevgilinize okadar pahalı bir hediye almak zorundamısınız?
yazık günahtır. Eşinize bunları yapın ilerde, fakat sevgiliye nebiliğim bana biraz fazla geldi. Beklentileri büyük tutumamakta fayda var.
İnternetten alışveriş yapmanı öneririm, fırsatlardan bir bakabilirsin.
Markafoni, trendyol, limango gibi siteler hem güvenilir, hemde dışarıya göre ucuz oluyor.
Bir bakarsın 24 saatte express kargo olursa neden olmasın :) saatler okadar pahalıki, bıraz güzel kaliteli olsun dersen 200-300 tl arası. yazık günah değilmi??
bnce 50 tl lik ona hediye al kalan 250 tl ye git kendine bişeyler al. ne gerek var okadr pahalı şey almaya. inan sonra pişman olursun. 50 tl lik hediye de erkek için ohh misss dir. bence hiiç kasma. o 250 tl ye kndne kıyafet al ayakkabı al makyaj malz. al saat al sevgilinn yanında giyin ohh fıstık gbi güzel kız ona en büyük hediye :)
kızlar evet çıtayı zmnla artırmak güzel ama ne alim o zmn bişey önerin lütfen..
güzel bir Parfüm al mesela Jaun Paul Gautier, çok güzeldir. İnternetten araştır, mağazadan alma. internette daha uygun bulunuyor.
ayrıca yanına bere atkı takım birşey al
veya tomy hilfiger gibi markadan güzel bir kazak al. yani 300 tl bence biraz çok, sadece bence değil, bak diğer arkadaşlarda abartılı buluyor.
Sevgilinle ilişkin nekadar oldu? ona göre hediye bakmak lazım çünkü.
Benim eşime bile ben okadar pahalı hediye almadım, sadece cep telefonlara ihtiyac vardı, kendimede ona da aldım. bukadar. bence abartmayın arkadaşlar,
erkekler bile okadar pahalı hediye alamazlar almazlar. çıtayı yüksek tutmayalım, biraz gerçekci olalalım.
5 seneyi geçti cnm ilişkimiz başlayalı..ben 7 aydır çalışıyorum daha önce öğrenciydim ilk defa kendi maaşımla bir hediye alacağım ve daha yeni zam aldım yani şimdi insan ister istemez dandik bişe almak istemiyor.saat ihtiyacı var ama iyi bişe alamıyacaksam hiç almam parfum güzel ama sıkacak bitecek...internet evet daha uygun oluyor mesela tomyden kazak baksam alsam ne bilim hadi olmadı napcam değişim suresi falan doğum gunune denk getirmekte zor..aklıma şey geldi bir ara tiger spor ayakkabısı çok beğenmişti bir mağazada ama alamamıştı denediği halde..sanırım 200 tl mağaza fiyatı..internetten uygun bulabilirim aslında gülmeyin ama 42 miydi 43 müydü ayakkabı numarası hatırlamıyorum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?