doğum günü hediyesi saat?

ozelelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
340
1
26
Erzincan
kızlaaaaaaaarrrrrr acil yardım sevgilim doğum gunu geliyoor ne alsam bilmiyorum saat bakıyorum ama çok limitim yok bir fikir verin bana hatta link falan verinnnn

şu saat nasıl sizce seiko çok iyi marka diye biliyorum saatte?

SNDC25P - Seiko - Hızlı Saat

markafonide casio saatler var ben nişanlıma sipariş ettim 60 tl saatlerden aldım gayette guzel pahalı saate var

SEİKO güzeldir fakat tuzludur. Sevgilinize okadar pahalı bir hediye almak zorundamısınız?
yazık günahtır. Eşinize bunları yapın ilerde, fakat sevgiliye nebiliğim bana biraz fazla geldi. Beklentileri büyük tutumamakta fayda var.

İnternetten alışveriş yapmanı öneririm, fırsatlardan bir bakabilirsin.
Markafoni, trendyol, limango gibi siteler hem güvenilir, hemde dışarıya göre ucuz oluyor.
Bir bakarsın 24 saatte express kargo olursa neden olmasın :) saatler okadar pahalıki, bıraz güzel kaliteli olsun dersen 200-300 tl arası. yazık günah değilmi??

SEİKO güzeldir fakat tuzludur. Sevgilinize okadar pahalı bir hediye almak zorundamısınız?
yazık günahtır. Eşinize bunları yapın ilerde, fakat sevgiliye nebiliğim bana biraz fazla geldi. Beklentileri büyük tutumamakta fayda var.

İnternetten alışveriş yapmanı öneririm, fırsatlardan bir bakabilirsin.
Markafoni, trendyol, limango gibi siteler hem güvenilir, hemde dışarıya göre ucuz oluyor.
Bir bakarsın 24 saatte express kargo olursa neden olmasın :) saatler okadar pahalıki, bıraz güzel kaliteli olsun dersen 200-300 tl arası. yazık günah değilmi??

cnm 200-300 tl arası demişsin bu saatte 300 tl..ya pahalı olsun demiyorum illaki tabi zaten maximum 300 civarı dusunuyorum taksit imkanları oldugu için..seiko güzel diye biliyorum bilmiyorum ya hem güzel hem ucuz bişe bulabilsem keşke:ssz:

bnce 50 tl lik ona hediye al kalan 250 tl ye git kendine bişeyler al. ne gerek var okadr pahalı şey almaya. inan sonra pişman olursun. 50 tl lik hediye de erkek için ohh misss dir. bence hiiç kasma. o 250 tl ye kndne kıyafet al ayakkabı al makyaj malz. al saat al sevgilinn yanında giyin ohh fıstık gbi güzel kız ona en büyük hediye :)

bnce 50 tl lik ona hediye al kalan 250 tl ye git kendine bişeyler al. ne gerek var okadr pahalı şey almaya. inan sonra pişman olursun. 50 tl lik hediye de erkek için ohh misss dir. bence hiiç kasma. o 250 tl ye kndne kıyafet al ayakkabı al makyaj malz. al saat al sevgilinn yanında giyin ohh fıstık gbi güzel kız ona en büyük hediye :)

tatlım 50 tl ye ne alıyım sen soyle?ben çalışıyorum o çalışıyor hani kesinlikle hediyenin küçüğü büyüğü olmaz ama 5 senelik ilişkim birde 12 saat yol var aramızda:5:o gün görüşemeyecek olmamızda cabası:5:inan pahalı olsun diye uğraşmıyorum saat olcak diye bi şartta yok ama sadece şöyle düşündüm bir erkekte saat önemlidir hani 1 tane olsun kaliteli sağlam şık birşey olsun bana göre.ben en iyisi saat almayım ama ne alayım bilmiyorum..

yani bunu biyerde sen daha ii bilirsin ilgi alanlarnı sevdiği şeyleri filan. 50 60 tl lik bişey seç onların arasından inan okdr para vermeye hiiç gerek yok.

ya bir erkeğe ne alınırki?gömlek,parfüm,saat,cüzdan ne bileyim belki ayakkabı?cüzdan aldım,parfüm açık parfum kullanıyor,gömlek değil ama mont almışım geçen sene işte geriye saatle ayakkabı kaldı..bilmiyorum ya hiç sevmiyorum hediye seçmeyi:25:

tavla oynamayı seviyor mu tavlası var mı isme özel tavlalar var sime özel olmasa da olur uygun fiyatlı alablrsn seviyorsa eğer? sürekli traş olması gerekiyorsa 50 80 arası bişey bulablrsn. şık bi deri cüzdan al bornoz al bla bla:)

futbol meraklısıysa takımının battaniyesni al yada sevdiğin bi desende battaniye al seni sıcak tutsun cnm cicim bla bla..

tatlım ne tavla ne futbol merakı var ya..onun tek merakı uçaklar ve elektronik eşyalar e ben napim şimdi?ama bornozla battaniyede biraz tuhaf olmaz mı cnm ya bilemedim ben:26:

bence garip olmaz battaniye. sen battaniye al btane anlam da yüklenir kullanışlı da hem de romantik altına grp brlikte film seyredersinz:)

kızlar evet çıtayı zmnla artırmak güzel ama ne alim o zmn bişey önerin lütfen..

güzel bir Parfüm al mesela Jaun Paul Gautier, çok güzeldir. İnternetten araştır, mağazadan alma. internette daha uygun bulunuyor.

ayrıca yanına bere atkı takım birşey al

veya tomy hilfiger gibi markadan güzel bir kazak al. yani 300 tl bence biraz çok, sadece bence değil, bak diğer arkadaşlarda abartılı buluyor.

Sevgilinle ilişkin nekadar oldu? ona göre hediye bakmak lazım çünkü.

Benim eşime bile ben okadar pahalı hediye almadım, sadece cep telefonlara ihtiyac vardı, kendimede ona da aldım. bukadar. bence abartmayın arkadaşlar,
erkekler bile okadar pahalı hediye alamazlar almazlar. çıtayı yüksek tutmayalım, biraz gerçekci olalalım.

güzel bir Parfüm al mesela Jaun Paul Gautier, çok güzeldir. İnternetten araştır, mağazadan alma. internette daha uygun bulunuyor.

ayrıca yanına bere atkı takım birşey al

veya tomy hilfiger gibi markadan güzel bir kazak al. yani 300 tl bence biraz çok, sadece bence değil, bak diğer arkadaşlarda abartılı buluyor.

Sevgilinle ilişkin nekadar oldu? ona göre hediye bakmak lazım çünkü.

Benim eşime bile ben okadar pahalı hediye almadım, sadece cep telefonlara ihtiyac vardı, kendimede ona da aldım. bukadar. bence abartmayın arkadaşlar,
erkekler bile okadar pahalı hediye alamazlar almazlar. çıtayı yüksek tutmayalım, biraz gerçekci olalalım.

5 seneyi geçti cnm ilişkimiz başlayalı..ben 7 aydır çalışıyorum daha önce öğrenciydim ilk defa kendi maaşımla bir hediye alacağım ve daha yeni zam aldım yani şimdi insan ister istemez dandik bişe almak istemiyor.saat ihtiyacı var ama iyi bişe alamıyacaksam hiç almam parfum güzel ama sıkacak bitecek...internet evet daha uygun oluyor mesela tomyden kazak baksam alsam ne bilim hadi olmadı napcam değişim suresi falan doğum gunune denk getirmekte zor..aklıma şey geldi bir ara tiger spor ayakkabısı çok beğenmişti bir mağazada ama alamamıştı denediği halde..sanırım 200 tl mağaza fiyatı..internetten uygun bulabilirim aslında gülmeyin ama 42 miydi 43 müydü ayakkabı numarası hatırlamıyorum:44:

5 seneyi geçti cnm ilişkimiz başlayalı..ben 7 aydır çalışıyorum daha önce öğrenciydim ilk defa kendi maaşımla bir hediye alacağım ve daha yeni zam aldım yani şimdi insan ister istemez dandik bişe almak istemiyor.saat ihtiyacı var ama iyi bişe alamıyacaksam hiç almam parfum güzel ama sıkacak bitecek...internet evet daha uygun oluyor mesela tomyden kazak baksam alsam ne bilim hadi olmadı napcam değişim suresi falan doğum gunune denk getirmekte zor..aklıma şey geldi bir ara tiger spor ayakkabısı çok beğenmişti bir mağazada ama alamamıştı denediği halde..sanırım 200 tl mağaza fiyatı..internetten uygun bulabilirim aslında gülmeyin ama 42 miydi 43 müydü ayakkabı numarası hatırlamıyorum:44:

ayakkabı ölçüsüne niçin gülelim, benim eşiminkini düşünemezsin bile. bence gayet normal sevgilinin ayak ölçüsü.
anladım 5 sene az değilmiş, kalıcı bir hediye istiyorsun belli, eşime tlf aldım mesela kalıcı bir hediye, fakat tartışmalarımızda atıyor fırlatıyor, bu sefer telefon geldiğinde
telefon takıntı yapıp bağzen çalıyor bağzen çalmıyor. şimdi ne der oldu biliyormusun? TELEFONDAN SOĞDUM. niye diye sorduğumda ise? Tartıştığımız gün aklıma geliyor diyor!
Yani erkeklerin bahaneleri çok, kendine yeni telefon almak istiyor sanırım ama çekiniyor. Luzumsuz masraf yapmak istemediğimi çok iyi bildiği için,
neymiş efendim cep telefonundan video izleyemiyormuş.

güzel birşey bulabileceğine eminim.. ona belki güzeinden künye alabilirsin, üstünde mesela senin ismin yazan bir künye.

aaaaaaaaaaaaaaaaaa AKLIMA NE GELDİ :)
hangi futbol takımını tutuyorsa, bu yeni çıkan formaladan al, arkasında senin ismin yazacak ve tanıştığınız gün :)) nasıl???
Fiyatlar 100-120 tl değişiyor. ???????????*

Back