5 seneyi geçti cnm ilişkimiz başlayalı..ben 7 aydır çalışıyorum daha önce öğrenciydim ilk defa kendi maaşımla bir hediye alacağım ve daha yeni zam aldım yani şimdi insan ister istemez dandik bişe almak istemiyor.saat ihtiyacı var ama iyi bişe alamıyacaksam hiç almam parfum güzel ama sıkacak bitecek...internet evet daha uygun oluyor mesela tomyden kazak baksam alsam ne bilim hadi olmadı napcam değişim suresi falan doğum gunune denk getirmekte zor..aklıma şey geldi bir ara tiger spor ayakkabısı çok beğenmişti bir mağazada ama alamamıştı denediği halde..sanırım 200 tl mağaza fiyatı..internetten uygun bulabilirim aslında gülmeyin ama 42 miydi 43 müydü ayakkabı numarası hatırlamıyorum:44:
ayakkabı ölçüsüne niçin gülelim, benim eşiminkini düşünemezsin bile. bence gayet normal sevgilinin ayak ölçüsü.
anladım 5 sene az değilmiş, kalıcı bir hediye istiyorsun belli, eşime tlf aldım mesela kalıcı bir hediye, fakat tartışmalarımızda atıyor fırlatıyor, bu sefer telefon geldiğinde
telefon takıntı yapıp bağzen çalıyor bağzen çalmıyor. şimdi ne der oldu biliyormusun? TELEFONDAN SOĞDUM. niye diye sorduğumda ise? Tartıştığımız gün aklıma geliyor diyor!
Yani erkeklerin bahaneleri çok, kendine yeni telefon almak istiyor sanırım ama çekiniyor. Luzumsuz masraf yapmak istemediğimi çok iyi bildiği için,
neymiş efendim cep telefonundan video izleyemiyormuş.
güzel birşey bulabileceğine eminim.. ona belki güzeinden künye alabilirsin, üstünde mesela senin ismin yazan bir künye.
aaaaaaaaaaaaaaaaaa AKLIMA NE GELDİ :)
hangi futbol takımını tutuyorsa, bu yeni çıkan formaladan al, arkasında senin ismin yazacak ve tanıştığınız gün :)) nasıl???
Fiyatlar 100-120 tl değişiyor. ???????????*