- Konu Sahibi Margaret Hale
Onu 10-15 yıl sonra göreceğiz.Sen çanta,şapka falan bakSorun şu ki bu kızın her şeyi var. İkea’dan 1200 liraya oyuncak ahşap mutfak almışlar. Şimdiki çocuklar şanslı mı şanssız mı bilemedim.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu 10-15 yıl sonra göreceğiz.Sen çanta,şapka falan bakSorun şu ki bu kızın her şeyi var. İkea’dan 1200 liraya oyuncak ahşap mutfak almışlar. Şimdiki çocuklar şanslı mı şanssız mı bilemedim.![]()
Tamamdır Nevoş. Teşekkür ederim.Onu 10-15 yıl sonra göreceğiz.Sen çanta,şapka falan bak![]()
Rica ederimTamamdır Nevoş. Teşekkür ederim.![]()
Adede yayınları yada ilk adım yayınlaro olabilir ama gerçekten böyle aktivite yapmayı seven çocuk lazım yoksa hoşlanmayabilirİşte böyle nokta atışı şeyler istiyordum. Pek aktivite kitabı için bir isim vermiş miydi annesi?
Teşekkür ederim fikirler için.Adede yayınları yada ilk adım yayınlaro olabilir ama gerçekten böyle aktivite yapmayı seven çocuk lazım yoksa hoşlanmayabilir![]()
Teşekkürler teyzesi.Rica ederimDoğum günü kutlu olsun
![]()
Mutfakta her şey tamam mı? Keçeden meyveler sebzeler var çok güzeller.yada biri daha söylemiş oyumcak kahve makinesi , tost makinesi falan. Mutfakta eksik var mı diye bir sorabilirsiniz?Sorun şu ki bu kızın her şeyi var. İkea’dan 1200 liraya oyuncak ahşap mutfak almışlar. Şimdiki çocuklar şanslı mı şanssız mı bilemedim.![]()
Oyuncak kahve makinesi yoktur kesin, o kadar olamaz herhalde.Mutfakta her şey tamam mı? Keçeden meyveler sebzeler var çok güzeller.yada biri daha söylemiş oyumcak kahve makinesi , tost makinesi falan. Mutfakta eksik var mı diye bir sorabilirsiniz?
Bebekler minik ama fiyatlar minik değilBu çocuklar nereden biliyor bunları ya ben ilk defa duydumBaktım da Polly pocket micro oyun seti diyor. Küçük bir şey sanırım bu set.
Gördüm görmez olaydım.Bebekler minik ama fiyatlar minik değil![]()
Bu setin adını biliyor musunuz? Çok güzelmiş.Benim yeğenlerimde buna benZer bir şey var. 5 yaş Kız için Doğum günü hediyesi olabilir.
Sen deyince baktım da çok minnoş şeyler var. Barbie’nin bavullu kuaför setine kalbimi bıraktım.Kuaför seti alsana çekzel Hale yaaa
Bu setin adını biliyor musunuz? Çok güzelmiş.![]()