- 21 Kasım 2017
- 28.617
- 124.022
- 598
- Konu Sahibi Margaret Hale
Beş yaşında bir kız çocuğa doğum günü hediyesi ne alınabilir? Özellikle kız annelerine soruyorum, kızlarınız neye heves ediyor? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum günü elbisesi prenses kostümü zaten. Amcası da ayakkabı alacak. Çanta derken sırt çantası mı baksam acaba ya.Süslü elbiseler,çanta ve takılar olabilir canım ya da ayakkabı:)
Süslüden kastım daha özel gündelik tarz değil:)O yaşlarda prenses olmayı seviyorlar:)
Geçen ay görümcemin kızının doğum günüydü :)Sırt çantası ve şapka alıp gönderdim:)Doğum günü elbisesi prenses kostümü zaten. Amcası da ayakkabı alacak. Çanta derken sırt çantası mı baksam acaba ya.![]()
Kırtasiye mi okul bitmek üzere:)Güzel janjanlı kırtasiye malzemesi önerileriniz varsa alırım hanımlar.![]()
Kırtasiye derken yaşına göre kitap, süslü defter, boya seti vs. O hep yapıyor zaten öyle şeyleri, yaz kış demiyor. Ama ben istiyorum ki şöyle kallavi bir şey olsun. Bayıla bayıla kullansın.Kırtasiye mi okul bitmek üzere:)
Paten alabilirsin:)
İşte böyle nokta atışı şeyler istiyordum. Pek aktivite kitabı için bir isim vermiş miydi annesi?Daha bir hafta önce ben de annesine sorarak hediye almıştım 5 yaşındaki kız çoçuğuna . ÖNERİLERİ: Barbie nin sonsuz saç eğlencesi ( ben bunu aldım çok sevdi)
Yukarıda bir arkadaş paylaşmış onun gibi bir çanta (içine de toka yada sağlıklı atıştırmalıklar var şekersiz öyle bir şey konulabilir )
5 yaş için aktivite kitabı ( onun kızı böyle kitaplarla vakit geçirmeyi seviyormuş)
Bu üçünü önermişti
Benim de şimdi aklıma geldi evleri balkonları müsaitse şişme havuz olabilir , Trambolin olabilir. 5 yaşında çocuğu olan başka bir arkadaşın evinde bunları gördüm geçen![]()
Polly pocket bebek setleri var. Elbiselerini çıkartıp yenilerini giydiriyorlar falan. Kızlar bayılıyor buna. Yeni olarak minik parçalı lego aldık mesela. Onu da çok seviyor benim kız.Beş yaşında bir kız çocuğa doğum günü hediyesi ne alınabilir? Özellikle kız annelerine soruyorum, kızlarınız neye heves ediyor?![]()
Lcw den aldım canım hatta netten bakabilirsin.Kırtasiye derken yaşına göre kitap, süslü defter, boya seti vs. O hep yapıyor zaten öyle şeyleri, yaz kış demiyor. Ama ben istiyorum ki şöyle kallavi bir şey olsun. Bayıla bayıla kullansın.Paten, bisiklet, scooter vs. hepsi var. Bu tarz çantalara bakacağım. Aklıma yattı.
![]()
Bu çocuklar nereden biliyor bunları ya ben ilk defa duydumBir de minişlere de bayılıyorlar. Polly pocket ve minişler öyle dandik Ucuz şeyler de değil. Güzel hediye olur.
Lol bebekte olabilir onuda çok seviyorlar.Bu çocuklar nereden biliyor bunları ya ben ilk defa duydumBaktım da Polly pocket micro oyun seti diyor. Küçük bir şey sanırım bu set.
Heh bak bir onu biliyorum işte.Lol bebekte olabilir onuda çok seviyorlar.
Mutfak eşyalarınıda çok seviyorlar.Şimdi mikserler,robotlar,ütüler hatta hazır mutfaklar çok popülerHeh bak bir onu biliyorum işte.![]()
Elbise illa ki alan olur, çanta şapka daha güzel. Kız çocukların dünyasına çok uzakmışım onu anladım.Lcw den aldım canım hatta netten bakabilirsin.
Uygun birde şapka almıştım.
Her yıl elbise alıyordum bu yıl çanta ve şapka alalım dedim.Kızlar seviyor öyle şeyleri:)
Aynen gösterdiğim gibi süslü çantalara bayılıyorlar.Elbise illa ki alan olur, çanta şapka daha güzel. Kız çocukların dünyasına çok uzakmışım onu anladım.![]()
Sorun şu ki bu kızın her şeyi var. İkea’dan 1200 liraya oyuncak ahşap mutfak almışlar. Şimdiki çocuklar şanslı mı şanssız mı bilemedim.Mutfak eşyalarınıda çok seviyorlar.Şimdi mikserler,robotlar,ütüler hatta hazır mutfaklar çok popüler
Kız çocuğa hediye kolay aslında![]()