Doğum günü hediyesi lütfen yardım 🙏🏻

Margaret Hale

Ama sen hep bin yıllık bilenmiş inatlarla…
tek ayak cezası
Pro Üye
Anneler Kulübü
21 Kasım 2017
28.617
124.022
598
Beş yaşında bir kız çocuğa doğum günü hediyesi ne alınabilir? Özellikle kız annelerine soruyorum, kızlarınız neye heves ediyor? 🤔

Süslü elbiseler,çanta ve takılar olabilir canım ya da ayakkabı:)
Süslüden kastım daha özel gündelik tarz değil:)O yaşlarda prenses olmayı seviyorlar:)
Doğum günü elbisesi prenses kostümü zaten. Amcası da ayakkabı alacak. Çanta derken sırt çantası mı baksam acaba ya. 🤔

Güzel janjanlı kırtasiye malzemesi önerileriniz varsa alırım hanımlar. 😂

Doğum günü elbisesi prenses kostümü zaten. Amcası da ayakkabı alacak. Çanta derken sırt çantası mı baksam acaba ya. 🤔
Geçen ay görümcemin kızının doğum günüydü :)Sırt çantası ve şapka alıp gönderdim:)
Bak şunu aldım birde şapka:)
shopping

Daha bir hafta önce ben de annesine sorarak hediye almıştım 5 yaşındaki kız çoçuğuna . ÖNERİLERİ: Barbie nin sonsuz saç eğlencesi ( ben bunu aldım çok sevdi)
Yukarıda bir arkadaş paylaşmış onun gibi bir çanta (içine de toka yada sağlıklı atıştırmalıklar var şekersiz öyle bir şey konulabilir )
5 yaş için aktivite kitabı ( onun kızı böyle kitaplarla vakit geçirmeyi seviyormuş)
Bu üçünü önermişti
Benim de şimdi aklıma geldi evleri balkonları müsaitse şişme havuz olabilir , Trambolin olabilir. 5 yaşında çocuğu olan başka bir arkadaşın evinde bunları gördüm geçen😆

Kırtasiye mi okul bitmek üzere:)
Paten alabilirsin:)
Kırtasiye derken yaşına göre kitap, süslü defter, boya seti vs. O hep yapıyor zaten öyle şeyleri, yaz kış demiyor. Ama ben istiyorum ki şöyle kallavi bir şey olsun. Bayıla bayıla kullansın. 😂 Paten, bisiklet, scooter vs. hepsi var. Bu tarz çantalara bakacağım. Aklıma yattı. 😍😍

Daha bir hafta önce ben de annesine sorarak hediye almıştım 5 yaşındaki kız çoçuğuna . ÖNERİLERİ: Barbie nin sonsuz saç eğlencesi ( ben bunu aldım çok sevdi)
Yukarıda bir arkadaş paylaşmış onun gibi bir çanta (içine de toka yada sağlıklı atıştırmalıklar var şekersiz öyle bir şey konulabilir )
5 yaş için aktivite kitabı ( onun kızı böyle kitaplarla vakit geçirmeyi seviyormuş)
Bu üçünü önermişti
Benim de şimdi aklıma geldi evleri balkonları müsaitse şişme havuz olabilir , Trambolin olabilir. 5 yaşında çocuğu olan başka bir arkadaşın evinde bunları gördüm geçen😆
İşte böyle nokta atışı şeyler istiyordum. Pek aktivite kitabı için bir isim vermiş miydi annesi?

Beş yaşında bir kız çocuğa doğum günü hediyesi ne alınabilir? Özellikle kız annelerine soruyorum, kızlarınız neye heves ediyor? 🤔
Polly pocket bebek setleri var. Elbiselerini çıkartıp yenilerini giydiriyorlar falan. Kızlar bayılıyor buna. Yeni olarak minik parçalı lego aldık mesela. Onu da çok seviyor benim kız.

Bir de minişlere de bayılıyorlar. Polly pocket ve minişler öyle dandik Ucuz şeyler de değil. Güzel hediye olur.

Kırtasiye derken yaşına göre kitap, süslü defter, boya seti vs. O hep yapıyor zaten öyle şeyleri, yaz kış demiyor. Ama ben istiyorum ki şöyle kallavi bir şey olsun. Bayıla bayıla kullansın. 😂 Paten, bisiklet, scooter vs. hepsi var. Bu tarz çantalara bakacağım. Aklıma yattı. 😍😍
Lcw den aldım canım hatta netten bakabilirsin.
Uygun birde şapka almıştım.
Her yıl elbise alıyordum bu yıl çanta ve şapka alalım dedim.Kızlar seviyor öyle şeyleri:)

Bir de minişlere de bayılıyorlar. Polly pocket ve minişler öyle dandik Ucuz şeyler de değil. Güzel hediye olur.
Bu çocuklar nereden biliyor bunları ya ben ilk defa duydum 😂 Baktım da Polly pocket micro oyun seti diyor. Küçük bir şey sanırım bu set.

Lcw den aldım canım hatta netten bakabilirsin.
Uygun birde şapka almıştım.
Her yıl elbise alıyordum bu yıl çanta ve şapka alalım dedim.Kızlar seviyor öyle şeyleri:)
Elbise illa ki alan olur, çanta şapka daha güzel. Kız çocukların dünyasına çok uzakmışım onu anladım. 🥺

Mutfak eşyalarınıda çok seviyorlar.Şimdi mikserler,robotlar,ütüler hatta hazır mutfaklar çok popüler🤭
Kız çocuğa hediye kolay aslında🤭
Sorun şu ki bu kızın her şeyi var. İkea’dan 1200 liraya oyuncak ahşap mutfak almışlar. Şimdiki çocuklar şanslı mı şanssız mı bilemedim. 💆🏻‍♀️

Back
X