• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günü faciayla sonuçlanıyordu, küçük kızın saçları tutuştu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Adıyaman’da, kendisine doğum günü sürprizi yapılan 2 yaşındaki minik kız, mumları üflediği esnada saçları alev aldı.
Sitene Ekle

İHA

Adıyaman’da, kendisine doğum günü sürprizi yapılan 2 yaşındaki minik kız, mumları üflediği esnada saçları alev aldı.
Edinilen bilgiye göre, Yeni Mahalle’de ikamet eden bir aile, 2 yaşına giren Narda isimli kız çocuklarına doğum günü sürprizi yaptı. Akşam saatlerinde ağabeyi ve ablası tarafından odaya mumları yakılmış vaziyette getirilen doğum günü pastası yere bırakılarak, 2 yaşındaki minik Narda’nın doğum günü pastası üzerinde yer alan mumları üflemesi istendi.

İŞTE O ANLAR

Birkaç defa mumları üfleyerek söndüremeyen minik çocuk her üfleme sonrası mumlara daha da yakınlaşmaya başladı. Mumlara doğru eğilen ve üfleyen minik çocuğun saçları mum ateşiyle temas edince, saçları bir anda alev alarak yanmaya başladı. Kafası adeta alev topuna dönen minik Narda çığlıklar içerisinde ne yapacağını şaşırırken, minik kızın saçındaki alevler ailesi tarafından hemen söndürüldü. Adeta facianın eşiğinden dönülen olayda minik Narda yara almadan kurtuldu.
Saniye saniye görüntülenen olay sonrasında, minik Narda’nın söndüremediği mumlar daha sonra ağabeyi tarafından üflenerek söndürüldü. Mumların söndürülmesiyle beraber minik Narda, yaşadığı olay sonrasında doğum günü pastasından korkarak kendisine uzatılan pastaya yaklaşamadı.
(İHA)
http://www.milliyet.com.tr/dogum-gunu-faciayla-sonuclaniyordu-gundem-2237678/

cocugun saclarını tutsaydınız bari ustelik 2 yasındaki bir cocugun mum uflerken yanında olmak lazım ne yapcagı belli olmaz egilmis ufleyecek diye sacının yanacagını hesap edemezki

O degil de Narda ne ya? Narda diye isim mi olur? Sorsan simdi cennetin 1500. Kapisinin girisinde bekleyen melegin adi derler. Allahim millet bu isimleri nerden buluyor?
Kucuk kiza da gecmis olsun tatli sey..

Bilerek yapmia gibi yere koymus pastayi birde utanmazlar madem sehpa yok elinde tutarak yukselt 2 yaş nedir ki daha bebek ya

Hay ben sizin yapacağınız işin içine...
Ulan hiç mi doğum günü fotoğrafı görmediniz, bebeyi alırsın kucağına, pastayı koyarsın masaya, ikiniz birlikte üflersiniz.
Şunu çocuk doğurmamış ben dahi biliyorum, sizin aklınız nasıl kesmiyor acaba?
Ya o çocuğun suratı yansaydı?

Sonrada bu ülkede halen "dogur,dogur" diyorlar. Önce simdiki cocuklarin saglikli bir yuvada büyümesine yardimci olun! Gercekten her cift dogurmamali. Hele Türkiye gibi bir yerde cesitli psikolojik test ve ehitimden gecmeli.

Bide bu kizin annesine sorsan "bosanamam, kizima kiyamam, babasini cok sever bak dogum gününde pasta bile getirmisti" der.

Gercekten küfür etmemek icin kendimi zor tutuyorum, o kiz nasil korkmustur :(

Back