• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Dogum geldi ISIM YOK ... lütfen yardim edin ogluma " B " harfli Isim bulalim lütfeenn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

taptap2005

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
4
0
6
34
Almanya
Merhaba hamisler,

lütfen yardiminiza ihtiyacim var. Dogum geldi catti oglusuma hala bi isim bulamadik. Esim kirk dereden kirk su getiriyo her isime bi kulp buluyor. Ne güzel DEVIN ismine karar vermisitk ki, kimsenin hosuna gitmiyor. Cevremizde ve ailemizde herkez agbileri

BARAN ve BATU ya uygun " B " li bi isim olmasina ikna etmeye calisiyor iyice kafamiz karisti. :53:

Gelde son bi kac gün kala bul simdi.. Lütfen yardim edin... bi güzel isim bulalim teyzeleri ablari ...:18:

Önerilen isimler arasinda sunlar var sizce nasil?

Barkin
Bertan
Berdan
Berat
Bora

Kardesim zaten Burak, yigenim Bugra yani onlar olmaz zaten. E geriye akliniza gelen varmi????

Merhaba hamisler,

lütfen yardiminiza ihtiyacim var. Dogum geldi catti oglusuma hala bi isim bulamadik. Esim kirk dereden kirk su getiriyo her isime bi kulp buluyor. Ne güzel DEVIN ismine karar vermisitk ki, kimsenin hosuna gitmiyor. Cevremizde ve ailemizde herkez agbileri

BARAN ve BATU ya uygun " B " li bi isim olmasina ikna etmeye calisiyor iyice kafamiz karisti. :53:

Gelde son bi kac gün kala bul simdi.. Lütfen yardim edin... bi güzel isim bulalim teyzeleri ablari ...:18:

Barkin
Bertan
Berdan
Berat
Bora

Kardesim zaten Burak, yigenim Bugra yani onlar olmaz zaten. E geriye akliniza gelen varmi????

eşini al karşına siz karar verin cnm başkalarına ne ya herkes kendi çocuğuna koysun istediği ismi hatta söylemeyin bile düşündüğünüz ismi eşin nüfusunu çıkarınca sürpriz olur.
ayrıca niye illaki baran ve batu ya uygun olacak kuzenleri falanmı.
ben genelde klasik isimlerden yanayım çok yeni ve modern isimleri beğenemiyorum maalesef...

kayra deniz ömer Yusuf aras kuzey vs.

hayir canim bu benim üc numara hihi, büyük ogullarim BARAN (9) ve BATU (7) o yüzden ...simdi esimde cok kararsiz Devin olsun olmasin kafayi yigcem iyice sogudum simdi Devinden esim de aynisini söylüyor :( of yaaa ne kadar zormussss

isimlerin birbirine uymasından ziyade manası önemli bence... artık günümmzde modern! isimler koyacaz diye manası olumsuz olan kültürümüzle alakası olmayan isimler koyar hale geldik.... unutmayın isimden sahibine pay olduğunu....

isimlerin birbirine uymasından ziyade manası önemli bence... artık günümmzde modern! isimler koyacaz diye manası olumsuz olan kültürümüzle alakası olmayan isimler koyar hale geldik.... unutmayın isimden sahibine pay olduğunu....

zaten onu düsünmesek okadar zorlanmazdik!!!! Her isimin anlamina manasina baktigimizdan , üstelik almanyada yasadigmizdan bazi harflerin burda söylenemediginden dahada zorlaniyoruz . Inanin cok zor. Baran ile Batuyuda anlamina göre koymusutk B ile baslamasi daha cok tesadüf yani özelikle konulmadi.
Ama simdi herkez mutlaka B ile olmali deyince iyice karisti kafamiz cünkü anlami güzel isim yok B ile .

Merhaba hamisler,

Barkin
Bertan
Berdan
Berat
Bora

Baha: Güzellik, parıltı.
Bahaddin: Dinin değerlisi, güzelliği.
Bahadır: Cesur, yiğit.
Bahri: Denizle ilgili, denizci.
Baran: Yağmur mevsimi.
Barbaros: Kızıl Sakal, büyük Türk Denizcisi Barbaros Hayrettin Paşa'nın Avrupalılarca verilmiş lakabı.
Barın: Bütün, tüm. Güç, kuvvet.
Barış: Savaştan sonra uzlaşma.
Barlas: Kahraman.
Bartu: Eski Türk kağanlanndan.
Basri: Görme ile ilgili.
Başaran: İşini başarıyla sonuçlandıran.
Başer: Başta gelen.
Batıhan: Batı'nın hanı, hükümdarı.
Batı: Güneşin battığı yön.
Batu: Galip, üstün gelen.
Batuhan: Altınordu devletinin kurucusu.
Baturalp: Yiğitler yiğidi.
Baturay: Kahraman, yiğit.
Baycan: Zengin.
Bayram: Neşe ve sevinçli gün, dini veya milli kutlama yapılan günler.
Bedi: Yoktan vareden, güzel, güzellik.
Bedir: Dolunay.
Bedreddin: Dinin ışığı, din bilgesi.
Bedri: İçi altın dolu kese.
Behiç: Şen, güleryüzlü.
Behram: Merih yıldızı. Behzad: Soyu temiz.
Bekir: Yeni doğmuş, bakir.
Bektaş: Akran, eşit derecede olan.
Berk: Sağlam, kuvvetli, katı, sen.
Berkant: Bozulmaz yemin. Berkay: Ay gibi güçlü.
Berke: Altınordu hükümdarı, kamçı.
Berna: Genç, delikanlı.
Beşim: Güleryüzlü, güleç.
Beşir: Müjdeci, güleryüzlü, güleç.
Beycan: Candan, içten bey.
Beyhan: Uygur hanlanndan.
Bilal: Su gibi ıslatan, ıslaklık.
Bilge: Derin bilgi sahibi.
Bilgin: Alim, bilgili kişi.
Bircan: Tek, eşsiz.
Birol: Tek, bir ol.
Bora: Şiddetli rüzgar.
Boran: Şiddetli rüzgar ve arkasından gelen şiddetli yağmur.
Boysan: Uzu boylu, yakışıklı.
Buğra: Erkek deve.
Burak: Hz. Muhammed'in Miraç gecesi bindiği efsanevi at.
Burç: Kale, hisar çıkıntısı, Güneş Sisteminin on iki bölümünden biri, sarp yamaç.
Burçak: Baklagillerden bir bitki.

Önerdiklerinden Berat güzel geldi kulagima.
Aklima gelenlerse ; Baturalp, Berk, Bulut

Son düzenleme:
Bence bu isimlerden birini düşünüyorsanız kesinlikle Berat derim.Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bi avazda kurtarsın inşallah.

Bişeylere uygun olması önemli mi ki? Anlamı güzel olsun sizede güzel gelsin yeter bence. Bilal güzel illa b li olacaksa

Merhaba hamisler,

Barkin
Bertan
Berdan
Berat
Bora

listenizde Berat güzel benim önerilerim ise
Berfu,
Bulut
Baha,
Baray,
Berker,
Berkalp

Merhaba, karar verdiniz mi cok merak ettim. Benim B ile baslayan erkek isimlerinden en begendigim Bahadir ve Bora. Hayirli evlat olsun inşallah.

Merhaba hamisler,

Barkin
Bertan
Berdan
Berat
Bora

baranı bende çok beğeniyorum açıkcası çok güzel erkek çocuğuna diye düşünüyorum hayırlı çocuklar nasip olsun sevgiler

bence en güzeli Berat aralarından ama Berk veya Batuhan da güzel isimler..:emir_bebek::emir_bebek:

Back