Doğum fotoğrafı

pedalisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
3
0
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba.Ben profesyonel fotoğrafçıyım.Ve doğum fotoğrafında deneyim kazanmak istiyorum.İstanbulda yaşıyorum.Doğumu yakın olan ve İstanbulun Avrupa yakasında ikamet eden arkaadaşlar bu ricam sizleredir.İlk çekimlerimi deneyim kazanmak adına ücretsiz yapacağım.Yardımcı olursanız sevinirim.

mrb konunu okuyunca heycanlandım ama izmit'te ikamet ediyorum.4.5 aylık hamileyim bende bebeğim doğduğu anda fotoğrafı çekilsin istiyorum.Ama maliyeti ne kadar acaba ücretsiz yapıcakmışsın biliyorum ama fiyatta bi bilgin vardır umarım...

Sizinle iletişim halinde olalım.Ben ozamana deyim kazansam bile size uygun bir ücretten çekerim.Doğum fotoları 250den başlayı,verdikleri albüm ve fotoğraflara göre tabi 1000 tlye kadar ücretlendirilir.Ama ben yeni girdiğim için deneyim kazanana kadar en düşükten ücretlendireceğim.

Ayrıca şunu da belirteyim yol ve tüm masraflarım karşılanırsa başka şehirlere de gidebilirim.Tabi çekim takvimimin uygun olması koşuluyla.

Ayrıca şunu da belirteyim yol ve tüm masraflarım karşılanırsa başka şehirlere de gidebilirim.Tabi çekim takvimimin uygun olması koşuluyla.
hım anladım bakalım hayırlısıyla doğuma bi yaklaşım da bi şeyler ayarlıcam çok istiyorum çünkü fiyat ta öle uçuk değil bi tane foto bile olsa benm için yeterli minik bi albüm bizim için çok özel olucak =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…