Doğum Fotoğrafçılığı Yapıcam İlgilenirseniz Burdayım :) / İzmir

mnik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
110
16
48
Kızlarrr merabaa ben izmirde oturuyorum. üniversite okuyorum ve doğum fotoğrafçılığı yapmak istiyorum bir profosyonel değilim ama güzel fotoğraflar çekerim.fiyatları ne kadar tutuyolar falan bilmiyorum ama ben şuan sadece o anları fotoğraflamak istiyorum ve HİÇ BİR ÜCRET talep etmiyeceğim sadece fotoğrafları beyenip bastırması müşterilere kalıcak onun içinde uygun fotoğrafçılarla anlaşmayı düşünüyorum.Eğer hamileyseniz izmirde oturuyorsanız seve seve doğum anında , öncesinde , bebek doğduktan sonraki ilk anlarda fotoğraflarınızı çekmeye hazırım bana burdan ulaşabilirsiniz eğer isterseniz özelden msj atarsanız telefon numarası mail adresi ve öncesinde konuşup anlaşabiliriz 2. defa söylüyorum kesinlikle HİÇ BİR ÜCRET istemiyorum sadece o mutlu anlarınızda yanınızda olup fotoğraflarını çekmek istiyorum.Şimdiden ilginiz alakanız için teşekkür ederim.İzmirde olup hamile arkadaşlarınız siz veya yakınlarınızıda bilgilendirseniz sevinirm çok teşekkürler iyi günler :)

Ben fotoğrafcıyım..:)))
Bir arkadasımın ve kendi ablamın doğumunda bulundum.Yanlız arkadasım sezaryenle doğum yaptığından pek tahammül edemedim:))
Yine de eğlencelidir ilginç bir deneyim olur.Tavsiye ederim.

Son düzenleme:
gelin fotoğrafı çekmeye ne dersin dış mekan her istediğin pozu yaparım oda tecrübe olur ne dersiiinnn :)))))))))))))))))))))))))

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

ben pek çekinmem kandan falan benim için ilginç olucağına eminimm :)

gelin fotoğrafı çekmeye ne dersin dış mekan her istediğin pozu yaparım oda tecrübe olur ne dersiiinnn :)))))))))))))))))))))))))

tabiki çekerim ama o çok daha fazla profosyonellik isteyen bir iş istersen çekerim neden olmasın :)

ben pek çekinmem kandan falan benim için ilginç olucağına eminimm :)

Kan değil ki mesele
Çok ilginç..Emin olabilirsin

Ayrıntı vermekten vazgectim sezaryen olabilecek arkadaslar adına

Son düzenleme:
Kan değil ki mesele
Bağırsakları alıp kenara koyup bebeği çıkartıp sonra bağırsakları tekrar yerleştirdiler.D
Çok ilginç..Emin olabilirsin

tüylerim diken diken oldu
bebeğin ne işi var bağırsakların altında

tüylerim diken diken oldu
bebeğin ne işi var bağırsakların altında

Ben mesajı düzeltmiştim kimseyi korkutmak istemem ama bağırsakları gerekli durumlarda çıkartıyorlar sanıyorum ki.Herkese uygulanan birsey mi bilemiyorum.Arkadasımın rahminde yırtılma mı ne olmuştu belki ona müdahele etmek adına bu gerekliydi..Yakından şahit oldum ..

Konu sahibi düzelttiğim mesajdan alıntı yapmanı da hiç tasvip etmedim ayrıca!

Son düzenleme:

bilerek yapmadım ki ben onu :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…