Doğum esnasında 'mastürbasyon' tartışması

Valla o sanciyla benim aklima gelecek en son sey bile değildi. Ben sık sık esime kufrederken aklima gelmemesi de normal herhalde

ben bunu daha önce de duymuştum. ki baya da mantıklı. oranın genişlemesini de sağlar. da o anda kim yapacak sıkıntı orda

Sonuçta herşey beyinde bitmiyormu oda beynine bir oyun oynamış zevk ile acıyı bastırmaya çalışmış... Bilemedim...

Bu konuda Mantıklı bir açıklama yapamayacağım ama mantıksız da gelmedi bana nedense...

Yok yok adamlar bi daha kendilerine gelemiyor sonucta bunyeleri kaldiracak olsa onlar dogururdu bence oyle bir hata yapmayın

Eşim 6 senedir gayet kendinde . İyi ki de girmiş , onun elini sıkmak "bu konunun içeriğinden" çok daha rahatlatıcıydı benim için

Eşim 6 senedir gayet kendinde . İyi ki de girmiş , onun elini sıkmak "bu konunun içeriğinden" çok daha rahatlatıcıydı benim için
Valla esin dayanikliymis masallah daha bebegin kafasi gorunmeden bayilan baba muhabbeti vok duydum ben onların yalancisiyim

İlerde hep aklına doğum yaptığın an gelir bence olmamalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…