- 20 Mart 2008
- 141.600
- 213.124
- 1.423
- 60
Bence sen işedin başka şeyle karıştırdın![]()
Hayır tuvalet olsa anlarsın zaten,uzmanların açıklamasıda bu yönde çünkü,doğum anında yaşanan orgazm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sen işedin başka şeyle karıştırdın![]()
Desene boşuna kestiler beni.Kafa çıkıpta omuzlarda zorlanınca kestiler . Söyleseydiler 2 dakika müsade etseydiler iyiydi.Hayır tuvalet olsa anlarsın zaten,uzmanların açıklamasıda bu yönde çünkü,doğum anında yaşanan orgazm..
Desene boşuna kestiler beni.Kafa çıkıpta omuzlarda zorlanınca kestiler . Söyleseydiler 2 dakika müsade etseydiler iyiydi.![]()
toprakkahve paylaşmış yaAranızda hamile olan varsa tecrübe edip bizle paylaşsa ya![]()
Aranızda hamile olan varsa tecrübe edip bizle paylaşsa ya![]()
Kız topraaammm deynepnaz diyo sen yapmışın doğru mu lahamile mi kalsam napsam
![]()
Kız topraaammm deynepnaz diyo sen yapmışın doğru mu la
Deneyimlerini alalım![]()
![]()
yazdim tecrübelerimi ama bu yeni teknigi denemedim ligenim
![]()
Yok abla, regl ağrısına da iyi gelir orgazm. Doğal bir ağrı kesici. Bana çok mantıklı geldi şahsenYok artık pek mantıklı gelmedi bana![]()
Banada geldi acaba normal dogum yapmadigin icin olabilir mi ben sezeryanla dogum yaptim normal doguramam artik ondan olabilirBana niye mantıklı gibi geldi bu?
Kocasina saydiran cok heralde halbuki beraber yapiliyorduKimin aklına gelir o anda bunu yapmak,o sancı içinde eşime güzelcene saydırmıştım![]()
hatta sancı odasında toplucana saydırdık hanımlarla..
Kocasina saydiran cok heralde halbuki beraber yapiliyordu![]()
Yok yok adamlar bi daha kendilerine gelemiyor sonucta bunyeleri kaldiracak olsa onlar dogururdu bence oyle bir hata yapmayınDoğuma eş ile beraber girilsin .![]()
Yok yok adamlar bi daha kendilerine gelemiyor sonucta bunyeleri kaldiracak olsa onlar dogururdu bence oyle bir hata yapmayın![]()
Valla esin dayanikliymis masallah daha bebegin kafasi gorunmeden bayilan baba muhabbeti vok duydum ben onların yalancisiyimEşim 6 senedir gayet kendinde . İyi ki de girmiş , onun elini sıkmak "bu konunun içeriğinden" çok daha rahatlatıcıydı benim için![]()