Mrblar arkadaşlar ben 6 hafta önce doğum yaptım normal doğum oldu vajinamın dudaklarının alt kısmına birer dikiş vajina girişinede 2 dikiş atıldı. Dikişler düştü ve yaralar iyileşmiş durumda ama vajinam kapanmış gibi sanki kızlık zarı bozulmamış gibi tamamen kapanmış durumda böyle birşeyle karşılaştınızmı hiç duydunuzmu.... Tşkler
önce geçmiş olsn bende zor bir doğm yaptm çok dikişlerim var beni dr muayeneye çağrmştı 40ımdan sonra gitmedim 40mdan bir hafta sonra ilişkye girdkmeye niyetlendk yarm kaldı canım çok yandı... yani bugn we kanamam oldu artık mecbur gidicem
Hanimlar aslinda cok sanslisiniz ya benimki gibi Asıri gevşeklik olsaydı ve esınız bundan şikayet etseydi beni diken doktor nasıl dikti bilmiyorum hem içerde hem dışardan çok dikişim var ilk doğumum ve asrı bollasma var hiç his yok ne bende ne eşimde evliliğim tehlikede bu aramızda çok büyük sorun yaratıyor bütün tartismaların temelinde bu yatıyor bence şikayet etmeyin gevşer zamanla amabana ameliyat gerek galiba offff kadn olmak ne zormus
Ne zor kadın olmak. Regli, gebeliği, dogumu, emzirmesi ki doğumdan zor bir de üstüne eşini tatmin edeme. Şimdi anlıyorum Allah'ın neden cenneti anaların ayaklarının altına serdigini.