doğum değil işkenceee :(

cnm benim sana göre öyle. doğum yapınca verilen kilolar genelde iyi araştır5-7 kilo ewt idrar yoluna hortum sokulması normal peki deliği bulamayıp rast gele heryerime sokmakta sence normalmi? dikişimin düzgün dikilmeyip ödem(pis kan) toplaması normalmi?(ki bu kendi hatalrı olduğu için ikinci dikişimde hiçbir ücret almadılar ki özel olcakta para almıcak)damar yolu bulcaz die damarlarımı patlatıp senin demarında sorun var demeleri normalmi?(halbuki ben bugüne kadar çok serum kan verdim damarım bikere iğneyle bulundu)çatalda beni 2 saat bekletip doktora haber vermeyi unutmuşlr deyip gülmeleride normalmi?

gecmıs olsun ya nerde kı bu meltem hastanesi hıc duymadımmm

işlh cnm amin çok sağol

Doğuma temizlik personelinin girmesi yanlıştır.
Doğum ve ekstra ücretler doğum öncesi konuşulmalıdır. Doğum esnasında parayı verirsen doktorun gelir tarzı bir davranış yanlıştır.
Doğumdan önce lavman yapılması gerekirdi. Hastanede yapmasalar bile kendin evde yapıp gel demeleri gerekirdi.
Orada sen acı içindeyken ebelerin başında dedikodu yapıp, kendi keyiflerine bakmaları bence etik değildir.
Doktorun tarafından bebeğinin başının yukarıda olduğu ve doğum esnasında yaşayabileceğin zorluklarla ilgili bilgilendirilmen gerekirdi.
Ebenin sana epidural yapılacağını unutması asla kabul edilemez.
Dikişlerin tutmaması için yorum yapmayacağım. Ödem oluşması da olabilecek komplikasyonlardır.
İkinci dikiş atılması için gittiğinde sekreterin doktora hastasının olduğunu söylemeyi unutması da kabul edilebilecek birşey değildir. Onun işi zaten o. Onu da unutuyorsa ne yapıyor ? Şikayet konuların bunlar olsun canım.

Son düzenleme:

çok güzel toparlamışsın cnm çok sağol bunları yazıp göndereyim tekrar olmadı aynen cnm önceden bişey demedi hiç doktor kendi gircek gibi konuştu çünkü cnm zaten ben aç gittim yemek yemedim doğuma gitmeden önce dikişlerim açıldı tabi bunda benimde hatam olabilir ama ödem olması bide dikişlere bu ne biçim atılmış die kendi doktorum söyledi ordan düzgün atılmadığını çıkarıyorum cnm

Doğum olayı biraz şans işi galiba benim kıymetli bebek tabir edilen gebelikte başka bir özel hastanede Prof girdi doğuma bebek yukarda olduğu için sendeki sorunları birebir yaşadım. Benim ki bebeği almak için resmen he r yerimi eliyle yırttı.2 ay acıdan oturtmadım tamamen ne zaman iyi oldu hatırlamıyorum.bana da lavdan yapmamışlar tabi bende bilmiyorum yapılması gerektiğini doğumla boşaltım oldu çok kötüydü ki senin kininin en az üç dört katı ödeme yapmıştım. Bende hep normal Doğum istemiştim şimdi olsa asla kadın olmak çok zor

cnm istanbul haznedarda bu hastane cnm benimki epidural (güya) normal doğum olduğu için 1.500 civarı gitti
hiç duymadım bu hastaneyi doğumda pahalı olmuş ben Avcılar Hospitalde doğum yaptım geçen sene sezeryana 1200 ödedik normal doğum için 600tl demişlerdi ve hastane oldukça lükstü doğumum sorunlu oldu benimde ama hastaneden memnun kaldım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen cnm şans hani birde çoğu kişiden dinliyorsun güzel hikayeler güle oynaya gidiyosun doğumda bunlar yaşanınca şok oluyosun psikolojin alt üst oluyor seni çok iyi anlıyorum cnm zaten o elleriyle sokup 360 derece dönderip genişletiyorum sadece diyorlar ama anne ne acılar çekiyo düşünmüyorlar şükür atlatmışız cnm aynen kadın olmak çok zor doğumun normalide sezeryanıda zor...

bilmiyorum cnm bizim bulunduğumuz yerde daha en ucuzu buydu diğerleri 3 milyardan aşağı değildi çünkü

Gerekirse doktorunu değiş ama gerekli kontrolleri yaptır kı ilerde daha büyük sorun yaşama özellikle basuruna kesin genel cerraha ya da dahiliyeye göster ilerde Allah korusun çoğalırsa çok sıkıntı verir.Ben 11 aylık evliyim her gittiğimdeki genelde doktorum vajinal muayene yapıyor açıkçası bir bakıma iyi oluyor herhangi bir aksilik olursa erken fark edecek diye içim daha rahat oluyor.İnşallah tez zamanda da yaraların iyileşir ve basurunda ortadan kalkar.Bebeğinle ve eşinle sana mutluluklar :)

kuzum bende hamilelik öncesi bekarlıkta vajinal kontrol oldum hep ama şimdi psikolojik olarak korkuyorum basur için ewt haklısın aslında gitmem gerek çünkü çok feci bir ağrı duyuyorum işlh geçer cnm

ben ankara da yaşayan bir bayanım bir buçuk sene önce doğum yaptım iyi diye zekai tahir burak hastanesine gittim devlet hastanesi iyidir diye ama yanılmışım kontrollerim orda oldu ama bin pişmanım iyiki doğumumu özel de lokman hekimde yapmışım.kimseye zekai tahir hastanesi önermiyorum.

bu ne biçim iş böyle. insan dorumluluğunu bilmeli bence. dikişler yamuk dikilmiş. nasıl işse artık. keşke eşin seni dinleseydi.

Kesinlikle katılıyorum!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…