mrb lar bende istanbulda ikamet ediyorum buraya gelin geldiğim için hastane konusunda pek bilgim yoktu eşimde bilmiyodu pek eşime birisi meltem hastanesi iyi demiş kontrollerime hep oraya gittiimm ama beğenmedim eşime burası güzel değil dedim oda yok yok iyi dedi neyse 39+4 de gece 14.04.2014 de suyum geldi hemen hastaneye gittik ebe muayne etti 1 cm açıklık dedi yatış verelim dedi bende sorun olmassa eve gideyim dedim olur dedi eve gittik eşimle suyum az az geliodu tabi sabah olunca tekrar gittim hastaneye önce ebe çatı muaynesi yaptı açılma varmı die 3 cm dedi sonra kendi doktorum geldi bide ben bakıym dedi o baktı sonra doğumhanedeki başka doktor geldi o baktı ama canım çok yanıyor tabikide sancım yok ama suni sancı için serum taktılar epidural istediğimi söylemiştim ben yinede ebeye ordaki öteki doktorada söyledim ok dediler saat öğlen 1 de girdim dğuma saat 4 oldu sancılarım art arda gelmeye başladı tabi o saate kadar ebeler doktor sürekli çatıma bakıoo canım yanıoo birisi gelio idrarın için hortum takcaz dioo deliği bulamıo orama burama sokup canımı yakıo öteki gelio bağırsağını boşaltcaz dio hortum sokuo ben epidural istiyordum ben dedim ebe unutmuş manyak açılmam 7 cm olmuş iğneyi öyle yaptılar normalde epiduralde 4 cm açılmada yapıyorlar iğne yapıldı ama benim sancım azalmadı ikinci iğneyi vurdu yine azalmadı sonra baktı yine ebe (yalansız 30 kez baktılar) 10 cm olmuş doğum dedi kendi doktorum gelmicekmi dedim o gelirse ekstra ücret dedi doğumhane doktoru genç bi kız(kesin stajyerdi çünkü 24 yaşında vardı) geldi eline uzun plastik bi çubukla suyunu tam boşaltcaz dedi ilk dakikada tırstım korktum soktu boşalttı canım yanıo tabi dedi bebeğin kafası biraz yukarda doktorun söylemedimi dedi yok dedim sancın geldikçe artık ıkıncaksın dedi tmm dedim başımda 3 ebe bir doktor ıkınıyorum olmuyo akşam 8 de başladım ıkınmaya yok olmuyo gelmiyo çocuk doktor sürekli eliylee bakıoo ebe karnıma bastırıyor gelmioo vakum getirdiler olmassa çekicez dedi son kez daha deneyelim dedi tabi başımda ayrıca sohbet dedikodu ediyolar yok saç yok makyaj sonra bi şiişman temizlikçi kadın getirdi bunlar karnına bastırcak diee ama bastırıyo kemiklerim kırıldı dedim ben alttan doktor eliyle canımı yakıo üstten kadın kaburgalarımı kırıyor çığlık çığlığaa bi doğum oldu sonra yine bastırdı ıkındım bi makas attı bide onda canım yandı ama o halde artık ölsem kurtulsam die düşündüm ben o makas ağrısını düşünmedim bebek çıktı şükür dedim dikişe geçti çocuğumun doğduğuna sevinemedim bilee beni bi titreme üşüme tuttuu doktor dikişimi atıo ama canım yanıyor canım acıyor diyorum ne acıması iğne yaptım rahat dur diyor yamuk yumuk dikti 1 hafta sonra kontrole gittim doktor dikişler tutmamış olmamş ödem olmuş bi yerin tekrar dikicez doğumhaneye git hazırlan dedi ama ben nasıl ağlıyorumm
çok ağladım çııktım doğumhaneye beni bide doğum yaptığım o odaya aldılar daha çok psikolojim bozludu ağladım çatala çıktım yalansız 2 saat doktorun gelesini bekledm sekreteri söylemeyi unutmuş doktora doktor geldi dikişlerimi çekio ama öldüm canım daha çok yandı elini tuttum doktorun dedim kalsın nolur dayanamıycam zangır zangır titriyorum korkudan doktor uyutalım seni ozaman dedi anestezici geldi kolumda damar bulamadı kaçtane damarımı patlattı 5.denemesinde buldu vurdu uyudum diktiler uyandım ama oram nasıl yanıyor anlatamam çok köütüü yürüyemedimm
şimdi 1 ay oldu hala ağrıyor hala acı çekiyorumm dikişlerim 15 den fazla içli dışlı çok ağrıyorlar