Doğum çantası

isimmine

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
85
1
16
İstanbul
mrb arkadaşlar ben tam 6aylık hamileyim 24haftlık hastane çantası dğum çantası na artık yavaştan başlım diyrum siz ne dersiniz?ve çok gerekli şeyleri koymak istiyorm fazla fazla deyilde hani tatile çıkar gibi deyil fikirlerinizi bekliyorum?benim bu ikinci doğumum olacak allah izin verirse hayırlısıylan kızımı kucama almak nasip etsin rabim ilki sezeryandı erkekdi 16sene sonra kızım olacak ikiz abisi var inanın yılar sonra herşeyi unutmuşum ilk annge oluyoribiyim birde yaş ilrlince dahada bilgili duyarlı ne bilim araştırmacı oluyor insan fikirlerinizi beklıyorum sevgiler tşklr şimdiden:)

oyy 16 sene sonra ..allah bagıslasın evlatlarını cnm...sen de bılıyorsundur zaten ama yazayım yıne de..bebek hastane cıkısı..bebek bezi..bebıse ek kıyafet..bazı hastaneler verıyor ama her ıhtmale krsı bıberon belkı mama..kendın ıcın gecelık.. havlu..yıne onu da hastane karsılayabılır ama belkı hasta bezı..yanı sezzeryanda lazım olur mu bılmıyorum..normal dogum yaptım ben lazım olmustu..(hastane karsıladı)sımdılık aklıma gelenler bunlar cnm..saglıkla al bebegını kucagına insAllah

merhaba;
bende 36 haftalık hamileyim..ve biz geçen hafta hazırladık çantamızı..daha çok taze yani :) bebek için; hastane çıkış seti, bir adet yine ek alt üst, iç zıbın, çorap, ıslak mendili 15 adet bebek bezi, ağız mendili, minik biberonu ve emziği (sterilize edip streç filme sardım), sarmak için battaniyesi şimdilik bu kadar diye hatırlıyorum..eksik bişey bulursanız sizde yazın ;)

Back