• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Doğum belirtileri mi kızlar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bebisisteyenkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
82
34
38
26
Merhaba hanımlar 37 haftalık hamileyim. 3 gün önce belimde sanki ikiye ayrilir gibi bir ağrı oldu ama bir daha olmadı. Dün de sarımsı mukus geldi. Nisan gelmesi bu olabilir mi ilk hamileliğim oldugundan pek bir bilgim yok tecrübeli hanimlardan yorum bekliyorum. Bir de alt tarafimda yürürken falan sancı oluyor doğum yaklaşiyor mu sizce bunlar onların belirtisi olabilir mi bir de iki üç gündür bebek sürekli olarak bir yere toplanıyor adet sancıları gibi sancılarım var hafif hafif

Yalancı sancıdır onlar, bebek büyüdüğü için baskı oluyordur. Doğum sancısı çok şiddetliymiş yaşamadım ama anlarsın mutlaka. Akıntı da normal. Nişan kanlı oluyormuş. Hareketleri iyiyse bebeğin takibini yap bekle. Hayırlı doğumlar

Merhaba hanımlar 37 haftalık hamileyim. 3 gün önce belimde sanki ikiye ayrilir gibi bir ağrı oldu ama bir daha olmadı. Dün de sarımsı mukus geldi. Nisan gelmesi bu olabilir mi ilk hamileliğim oldugundan pek bir bilgim yok tecrübeli hanimlardan yorum bekliyorum. Bir de alt tarafimda yürürken falan sancı oluyor doğum yaklaşiyor mu sizce bunlar onların belirtisi olabilir mi bir de iki üç gündür bebek sürekli olarak bir yere toplanıyor adet sancıları gibi sancılarım var hafif hafif
Nişan gelmesi sarımsı olmaz, illaki bir kırmızılık olur az da olsa. Sancı da öyle sizi ayakta durduramaz, adet sancısı gibi değil yani..

Back