Doğum başlıyormu acaba

ccalikusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2007
62
0
40
herkese selam...
39 haftanın içine yeni girdim oğlum olacak inşalllah bugün midem çok bulandı ne yedisem çıkardım saat 18:00 dan sonrada karnıma belli aralıklarla ağrı girmeye başladı belli aralıklarda yanlız doktorum oğlum doğum kanalında olduğunu heran doğum yapabileceğimi söyledi korkmuyorum Allah yardım eder inşallah ama bir şey sorcam şu nişan denilen şey gelmeden bu şekilde ağrılar olurmu acaba Allahım umarım bu nlar doğuma bir adımdır.... çalışıp izin kullandığım için biran evvel doğum yapmak oğlumu kucağıma almak istiyorum........

Canım normal dogum yapmadıgım icin bilemiyorum ama nisan gelmeden sancialr baslayabilir sanırım okumustum
doktoruu ara bence
Allah kurtarsın canım

canim benim bildigim erkek bebekler 10 gun erken geliyor,banada komsum soylemisti iki oglu vardi,bana doktor 5 agustos dogum tarihi demisti ama ben 26 temmuzda dogurdum,25 temmuz aksam 9 da sancilar gelip gidiyordu ben hamileligimi hep sancili gecirdim o yuzden onemsememistim,26 temmuz sabahinda sancilar duzensiz gelip gidiyordu doktorum 20 dk,bir gelirse dogum sancisidir demisti ama arasi duzensizdi benimde midem bulaniyordu ama kusmamistim,sonra sancilar birden siklasti ogleden sonra 2 gibi baktim leke geldi (kan seklinde)anladim dogum sancisi o gece 10:30 a kadar sanci cektim itmem gerekirken basi oturmadigi icin acilen sezeryan oldu ben cok istemistim normal dogumu,hayirlisi boyleymis dedim keske cekmeseydim 25 saat sanciyi doktorum iki dogum yaptin diyordu,canim seni endiselendirmek istemem hayirli saglikli insallah bir avazda kavusursun bebisine,sanci araliklarini kontrol et dakika tut ve doktoruna danis sevgiler

çok teşekkür ederi silagul zaman tutuyorum eğer sıklaşırsa doktorumu arıcam ama bugün midem her zmankinden çok fazla bulandı ve ne yedice kustum demek erkek çocukları erken doğarmış bende tam tersini biliyordum. bu arada normal doğum yapma tarihim aslında 27 mayıs ve 7 haziran arası görünüyor ama çoğu zaman bu hesaplama zaten tutmuyormuş hayırlısı inşallah dua edin sevgiler

cnm ben sezeryan oldum ama zorunlu ezeryandı bende nısan gelmedı ama dogumum baslamıstı yanı dogum sancılarım cok sıddetlıydı herkesın aynı olmaz kımının hemen gelırm kımının gec allah yardımcın olsun bı avazda kurtul ınsallah

ccalikusu ordamısın?? ne oldu sancıların arttımı?? hayırlısıyla allah bir avazda kurtarsın canım. benim oğlum satta göre hesaplanılan doğum gününde doğdu. anlıyacağın çok dakik yani:roflol:umarım hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canım.

benim doğumum normal oldu ama hiç ağrı çekmedim yanlız 9 ay sürecince kusamdan öldüm benim hiç sancım olmadı 3 de girdim yarım saat sonra çıkmıştım neyse inşallah benim gibi doğumun kolay olur canım ben doğumumu hiç bilmedim

merhaba canim ben normal dogum yaptim kizim oldu ama beklenen dogum tarihinden tam 10 gün sonra dogdu 16 martti sata göre ama26 martta dogdu kizim herkeste farkli baslarmis dogum sancisi bende nisan gelmisti sabah ama aksam saat 9 gibi belimden basladi sancilar zaten sen anlarsin sancilar baslayinca korkma canim Allah kurtarsin bebegini görür görmez zaten bütün aciyi unutursun bebegine ve sana saglikli günler....

valla ne nişan nede sancı benim suyum geldi önce ve suni sancıyla doğum yaptım 7 saat sancı çektim ve 7,5 aylık dünyaya geldi kızım Allah cümlesine yardım etsin inşallah,

polyana maalesef sancım filan artmadı hala evdeyimm ya ben stres oldun ya galiba inanmazsınız doğum yapmak için oturup kalkma harektleri ılık banyo filan yapıyorum hatta inanmayacaksınız dün sancım geldi filan zannettim eşime gülerek diyorum hayatımm sancım geliyor :)) eşim çok şaşırdı sancı böylemi geliyor diye :)) ya dua edin de hayırlısı ile doğmumu yapayım eş dost herkes telefon açıyor doğurdunmu filan diye herhalde bu yüzden stres oldummm herkese verdiği cevaplardan dolayı çok teşekkür ederimmmm bakalım bu hafta çatı muayenem var hayırlısı inşallah

X