Doğuma Hazırlık Doğum başlangıcı mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hastaneye yattım 4. Gün sabah ağrılarım başladı,doğum başlıyor diye götürdüler ama uzun sürdü
Gece 12 civarı suni sanki verdiler 2.15 de doğum bitmişti.aalinda erken verilse erkende biterdi ama beklettiler.
Hastaneye yatmadan sadece bir gece çok ağrım oldu başka hiç ağrı yaşamadım zaten.
4 gun hastanede sancisiz, acilmasiz mi yattiniz? Neden boyle gerek gorduler cok merak ettim :) yani sizi neden eve gondermediler ya da ilk veya ikinci gun suni sanci vermediler ki acaba?

4 gun hastanede sancisiz, acilmasiz mi yattiniz? Neden boyle gerek gorduler cok merak ettim :) yani sizi neden eve gondermediler ya da ilk veya ikinci gun suni sanci vermediler ki acaba?
Toplamda 10 gün yattım hastanede.
Şeker çıktı doğumdan önce onun için beklediler.
Doğumdan sonrada 2 gün kan verdiler o yüzden yattım.
Sonra çocuk sarılık oldu kuvezde kaldı o geçince çıktık eve.

Toplamda 10 gün yattım hastanede.
Şeker çıktı doğumdan önce onun için beklediler.
Doğumdan sonrada 2 gün kan verdiler o yüzden yattım.
Sonra çocuk sarılık oldu kuvezde kaldı o geçince çıktık eve.
Gecmis olsun. Saglikla evde olmaniza sevindim. Saglikla buyutun bebeginizi

Merhabalar sureciniz nasil ilerledi aceba? Ayni seyleri yaşıyoruz
Merhabalar. Şuan tam 40 haftalık olduk. Fakat hala açılma vs hiçbir belirti yok. 3 gün önce doktor kontrolüm vardı. Doktorum da yarın için son kez çatı muaynesi yapalım eğer bir değişiklik olmazsa gün vericem dedi. Vereceği gün de 6 saat suni sancı ile doğumu başlatmaya çalışacak. Yine bir değişiklik olmazsa mecburi sezeryan olucam.

Merhabalar. Şuan tam 40 haftalık olduk. Fakat hala açılma vs hiçbir belirti yok. 3 gün önce doktor kontrolüm vardı. Doktorum da yarın için son kez çatı muaynesi yapalım eğer bir değişiklik olmazsa gün vericem dedi. Vereceği gün de 6 saat suni sancı ile doğumu başlatmaya çalışacak. Yine bir değişiklik olmazsa mecburi sezeryan olucam.
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏❤️ hayırlısıyla kuzum, teşekkür ederim

Nisanım olmadı suyumda sızıntı şeklinde gelip bitmiş ve ben doğum yarıyı geçmiş vaziyette doğuma gittim acilen sezaryene alındım
Sertleşme oluyor karında ve belden kasıklara vuran bir ağrı oluyo hemen dakikalarına bak öyle durumda 5 dakika da 1 geliyorsa doğum başladı demektir

X