- 31 Ocak 2022
- 469
- 356
- 33
- 27
- Konu Sahibi Cekubalimmm
-
Cok tesekkur ediyorum, oyle bir hafta ki hem endiseliyim hem de rahatim. Epey de saskinim. Allah nasil nasip ederse o olacak, bakalim…Söylediğiniz belirtiler doğum belirtileri. Doktorunuzla iletişime geçmelisiniz. Yapılabilecek bir şey varsa mutlaka yaparlar ilaçlarla geciktirebiliyorlar doğumu.
Hakkınızda hayırlısı olsun bebeğinize sağlıklı sekilde kavuşun inşallah.
Hiç endişelenmeyin yaşam sınırını gecmiş çok çabuk toparlar.Cok tesekkur ediyorum, oyle bir hafta ki hem endiseliyim hem de rahatim. Epey de saskinim. Allah nasil nasip ederse o olacak, bakalim…
Bu saatte tecrubenizi paylasip destek oldugunuz icin cok tesekkur ederimHiç endişelenmeyin yaşam sınırını gecmiş çok çabuk toparlar.
Benim dogumum 34+6 da gerçekleşti fakat ikiz gebelik oldugu için biraz daha dezavantajlıydı ama sağlıkla kavuştum ikisine de. Sizin de öyle olur inşallah
Kiz korkutmak gibi degil bildigin korkuttun zaten ahahahah 33. Hafta diye rahat davrandim bu saate kadar zaten yok canim degildir diye diyeKorkutmak gibi olmasın belden giren sancı ve kaka yapma isteği ile tam 8 cm açılma ile acile giriş, yaptım evde bekleme
Yaa naptın çok merak ettim son durumunu yaz canımKiz korkutmak gibi degil bildigin korkuttun zaten ahahahah 33. Hafta diye rahat davrandim bu saate kadar zaten yok canim degildir diye diye
Canim gittim nstde hicbir sey cikmadi, ebe elle muayene yapti 1 cm acikligin var ama onceki sezaryenden de kalmis olabilir dedi kafami karistirdi gonderdiYaa naptın çok merak ettim son durumunu yaz canım
31 de doğum yaptım ben sana Doktor'un demesi lazım aslında bunlarıKiz korkutmak gibi degil bildigin korkuttun zaten ahahahah 33. Hafta diye rahat davrandim bu saate kadar zaten yok canim degildir diye diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?