Doğum başlaması

rmyssw

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2025
8
2
1
25
Üç gün önce nişanım geldi akşam saatlerinde o gece açılmam 1 cm di. Ertesi gün 2 cm oldu ve kaldı bu şekilde hala lekelenme devam ediyor ama açıklıkta ilerleme yok sancıda yok sizce ne zaman doğum olur ya da bu ne kadar böyle sürer

Bol yürüyüş merdiven egzersizi yapın Dra da danışın tabi. Varsa evde pilates topu ile de egzersizler yapın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Üç gün önce nişanım geldi akşam saatlerinde o gece açılmam 1 cm di. Ertesi gün 2 cm oldu ve kaldı bu şekilde hala lekelenme devam ediyor ama açıklıkta ilerleme yok sancıda yok sizce ne zaman doğum olur ya da bu ne kadar böyle sürer
Mutlaka doktor takibinde kalın öncelikle 🫶🏻 hareket edin hafif egzersizler yapın pilates topuyla özellikle üzerine oturup dairesel hareketler yapın. Kolaylıkla atlatırsınız inşallah 🥰

Dogurmadin mı daha 😊 hayırlısıyla, kolaylıkla, sağlıcakla kavuşun inşallah 😊

Hayırr 😅 rutin hayata devam ediyorum resmen🫣😂
Benim sancılarım 34 35te başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam iki cm acilmam vardı, annemi aradım ben dogurucam tek başıma mı doguracagim sen daha ne zaman geleceksin diye, kadının iki ayağı bı pabuca girdi ertesi gün geldi, bir aydan fazla ha oldu olacak diye bekledik yok, hani doguracaktim ya 40+6da doğurdum 😂😂

Benim sancılarım 34 35te başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam iki cm acilmam vardı, annemi aradım ben dogurucam tek başıma mı doguracagim sen daha ne zaman geleceksin diye, kadının iki ayağı bı pabuca girdi ertesi gün geldi, bir aydan fazla ha oldu olacak diye bekledik yok, hani doguracaktim ya 40+6da doğurdum 😂😂
Ya beklemek çok zorr helede belirtiler başladıktan sonra 😂😂

Ya beklemek çok zorr helede belirtiler başladıktan sonra 😂😂
Benim nişanın gelmedi mesela sancım acilmam vardı ama 40+6da hiç belirtim yoktu kontrolden geldim bikac saat sonra uzandım biraz TV izliyordum bı ıslaklık şakır şakır anne dedim ben altıma kaçırdım oda dedi salak suyun gelmiş 😂😂 cidden çok salak hissettim çiş olsa tutarsın bunu tutamiyorsun da hiç beklemiyordum, ertesi gün gene kontrole gidecektim, çok şaşırdım hiç caktirmadi geleceğini 😂😂

Benim nişanın gelmedi mesela sancım acilmam vardı ama 40+6da hiç belirtim yoktu kontrolden geldim bikac saat sonra uzandım biraz TV izliyordum bı ıslaklık şakır şakır anne dedim ben altıma kaçırdım oda dedi salak suyun gelmiş 😂😂 cidden çok salak hissettim çiş olsa tutarsın bunu tutamiyorsun da hiç beklemiyordum, ertesi gün gene kontrole gidecektim, çok şaşırdım hiç caktirmadi geleceğini 😂😂
Asla şöyle oluyor böyle oluyor diye yorumlanacak bişey değilmiş doğum herkes en farklı şekliyle kendi hikayesini yaşıyor. 😄 Klasik bir düzen yok resmen

43+1 de doğurdum(ultrasona göre 42 ye giriyordum) nişanım gelmemişti, 2 cm açılmam vardı. Doğuma gitmeden 1 2 saat önce hafif pembe sümüksü birşey gelmişti.

O kadar beklemek riskli değil mi
Doktor risk görmezse bekleniyor, haftası gerideymis zaten börtenin, ultrasona göre 41in sonunda doğurmuş olmuş yani, nasıl sabrettin o kadar bee ben catladim 40in sonuna kadar, maşallah 😂

Back
X