Arkadaşlar beni bilenler bilir bebek hasreti çekip baya bir uğraşıp sonunda kızıma tüp bebekle hamile kaldım şükürler olsun

Hamileliğim çok tedirgin geçti zor sahip olduğum için ama doktorum çok destekçi ve işinde çok başarılı tüp bebeği de o yapmıştı kendisinden inanılmaz memnundum ama şu sıralar beni çok tereddütlere itti 35. Haftadan beri nst de kasılmalarım çıktı bu haftalara kadar bekledik şükür erken doğmadı..
tüp bebek olduğu için kıymetli bebek olarak nitelendiriyor ve planlı sezaryenden bahsediyor belki çatım çok müsait buna bile bakmadan sezaryene yönlendirildim .. hamilelğim çok sıkıntısız geçti ne şeker ne tansiyon ne de başka bir şikayetim oldu sağlık sıkıntım yok normal doğum yapıp yapamayacağımı bilmiyorum ama ya çok elverişliysem

içim içimi yiyor tüp bebek olup normal doğuran yok mu hiç ? O kadar olumsuz şeyler okudum ki sezaryenle doğan bebekler hayata 1-0 yenik başlıyor yok kesilince yarım insan olunuyor ağrıdan acıdan bebekle ilgilenilmiyor emzirilemiyor

o kadar psikolojim bozuk ki ağlamaklı dolaşıyorum sürekli vicdan yaptım bebeğime karşı ya bakamazsam acımdan dolayı ilgii gösteremezsem ona sağlıklı kavuşmayı çok istiyorum merak edyorum ama bu günlerin tadını çıkarmam gerekirken ben çok kötüym

. Sezaryen olan arkadaşlar nasıl atlattınız çabuk iyileşmek için neler yaptınız bebeğinize yetebildniz mi Biraz uzun oldu lütfen kusura bakmayın