Doğum anne bebek

gizemsuuu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mart 2024
15
0
28
Merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı geceler diliyorum yardımcı olur musunuz bebeğim şuan 44 günlük bi göğsüme pompa attığım zaman 30cc geçmiyor bile iki göğsümü sağdıpım zaman 50 yada 60cc duruyor sütüm az bu durumda mama takviyesi yapıyorum çok geç saatlerde sütümü sağladığı zaman bazen de 90 cc oluyor ne yapmam lazım bu durumda ikinci konuda Memede bekleyen süt ne zaman ekşir çoğu kişi diyor bekliyen süt ekşir benim bebek mama anne sütü içtiği zaman bazenleri kusuyor ve acıkıyor hemen tekrar yine mama yapıp veriyorum sizce doğru mu upıyorum lütfen yardımcı olun

Merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı geceler diliyorum yardımcı olur musunuz bebeğim şuan 44 günlük bi göğsüme pompa attığım zaman 30cc geçmiyor bile iki göğsümü sağdıpım zaman 50 yada 60cc duruyor sütüm az bu durumda mama takviyesi yapıyorum çok geç saatlerde sütümü sağladığı zaman bazen de 90 cc oluyor ne yapmam lazım bu durumda ikinci konuda Memede bekleyen süt ne zaman ekşir çoğu kişi diyor bekliyen süt ekşir benim bebek mama anne sütü içtiği zaman bazenleri kusuyor ve acıkıyor hemen tekrar yine mama yapıp veriyorum sizce doğru mu upıyorum lütfen yardımcı olun
Memedeki anne sütü ekşimez. Öyle olsa ineklerin koyunların vay haline yani.
Sütün beklediği için laktoz oranı yükselir sadece. Bebeğin hassasiyeti varsa dokunur en fazla.
Bebeğin emiyorsa sağımda çok süt gelmez, çünkü emiyor ve kullandığın cihazdan daha iyi boşaltır sütü.
Ya çok geliyordur süt kusma ondandır mide kapasitesi üstünde veriyorsundur mama bilmem ne, ya da gazını çıkarmıyorsundur. Ağlamıyor mutlu ise çok elleme zaten yeni doğan olabilir bunlar. Ama çocuğun minnacık midesine sindirmesi için zaman versen fena olmaz sürekli arka arkaya dayama tamam sık emzirme olması gerekiyor acıktı ise ver de her ağlaması açlıktan olmaz. Sırtı ağrır ağlar kusar ağlar uykusu gelir ağlar seni özler ağlar hepsinde ağzına biberon dayarsan bebek kusar doğal olarak çok gelirse.
Sen kendinden pay biç doyduğun halde sindirmeden yersen sen de kusarsın fazlasını. Midesi küçük zaten ne kadar içebilir ki🤷🏻‍♀️
Doktor kilo alımı normal dedi ise çok bunaltma bebeği.
Süt de litrelerce gelmez zaten sürekli emzirmen lazım ki artsın. Mama verdiğin için çok emme ihtiyacı hissetmiyordur beyin de süt yetiyor sanıyordur artmıyordur

Tanrim bu nasil bir cehalet! Elinde telefon varken bu kadar bu kadar bilgisiz olmak kabul edilebilir değil.

X