- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 37
-
- Konu Sahibi CORUMUNCADISI
ay walla çok güzel paylaşımın için saol ben hala karar veremedim nasıl dogum yapacagıma(
yaaaaa benim hiçbirini içim kaldırmıyor arkadaşlar ya napcam ben bilmiyorum yaaaa. korkmama rağmen normal doğum istiyorum ama bilmiyorum o an cesaretimi toparlayabilirmiyim
korkma canım normal doğumdan yaw. annelerimiz nenelerimiz doğurmuş bişeymi olmuş. hem bende doğurdum hiç bişey olmadı bak. bir anlık bişey o. ben herkese öneririm. hem ben hergün yürüdüm tam 3 kilometre abartmıyorum hergün yürüdüm. ve hamileliğimin 7-8ve 9. aylarında yüzdüm her hafta sonu. ağustosta doğum yapmıştım 4 yıl önce. doğurdum beni odama getirdi hemşireler ve hemen ayağa kalktım camdan eşime el salladım yemin ederim:))bana diyoki kız içeri gir doğursana sen diyor eşim:))dedim doğurdum bile çocuk içerde hahahah:)))))))allah herkese böle doğum nasip etsin canlarım:))))
canım ya doğru diyorsun ama ne bileyim o doğum anı yok yeterli açıklığa ulaştı yok ulaşmadı kesik atalım falan oluyormuş (daha önceden dikişli doğum yapanlar anlatıyor)işte bu yüzden korkuyorum çok canım yanacak gibi hissediyorum. Ama sezeryanda istemiyorum normal olanı en güzeli ama korkuyorum işte. Gerçi bebişlerimiz bi şekilde gelecek dünyaya ama... Sağlıkla gelsinler inşallah