doguda askerlik yapan arkadasim var. haber alamiyorum?

helloitsme

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
19
6
1
32
yazisiyorduk dün gece. nöbetteydi. sabah 9 da ariicam dedi. konuscaktik. aramadi . ben onu aradim ama telefonu kapali? whatsappda yazdim, mesaj iletilemedi.
telefonumu kaptirdi,ama yanindaki komutani filan izin veriyodu..yoksa kötü bisey mi oldu
askerlik subesini arasammi? ne yapabilirim, ortak arkadaslarimizda yok? yardim edin

Akşama kadar bekle. Nöbetten çıktığı için dinleniyodur. Şarjı btmiştir

Allahım tüm askerlermizi korusun . Terörü lanetliyorum Allah ellerini kollarını kırsın inşallah bunca kötülüüğün altında nasıl hesap verecekler acaba. Arayın derım içiniz rahatlasın

Allahım tüm askerlermizi korusun . Terörü lanetliyorum Allah ellerini kollarını kırsın inşallah bunca kötülüüğün altında nasıl hesap verecekler acaba. Arayın derım içiniz rahatlasın
aradi beni az önce, rahatladim valla :)
amin gercekten anlattigina göre cok kötüymüs oralari. haberlerdeki gibi de degil diyo. allah tüm askerlerimizi korusun. gercekten cok kötü hallerdeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…