• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doguda askerlik yapan arkadasim var. haber alamiyorum?

helloitsme

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
19
6
1
32
yazisiyorduk dün gece. nöbetteydi. sabah 9 da ariicam dedi. konuscaktik. aramadi . ben onu aradim ama telefonu kapali? whatsappda yazdim, mesaj iletilemedi.
telefonumu kaptirdi,ama yanindaki komutani filan izin veriyodu..yoksa kötü bisey mi oldu :(
askerlik subesini arasammi? ne yapabilirim, ortak arkadaslarimizda yok? yardim edin :(

Akşama kadar bekle. Nöbetten çıktığı için dinleniyodur. Şarjı btmiştir

Allahım tüm askerlermizi korusun . Terörü lanetliyorum Allah ellerini kollarını kırsın inşallah bunca kötülüüğün altında nasıl hesap verecekler acaba. Arayın derım içiniz rahatlasın

Allahım tüm askerlermizi korusun . Terörü lanetliyorum Allah ellerini kollarını kırsın inşallah bunca kötülüüğün altında nasıl hesap verecekler acaba. Arayın derım içiniz rahatlasın
aradi beni az önce, rahatladim valla :)
amin :( gercekten anlattigina göre cok kötüymüs oralari. haberlerdeki gibi de degil diyo. allah tüm askerlerimizi korusun. gercekten cok kötü hallerdeyiz :(

Back