- 11 Mayıs 2009
- 3.730
- 5.503
-
- Konu Sahibi savrukzeynep
peah bak bu olmamışş..denize düşen yılana sarılıyor..
takip etmediğim mecranın yalan olup olmadığını nerden bilebilirim....Bakın taraflı demiyorum, "yalan" haber diyorum yani gerçek olmayan. Oda tv'nin yalan haberine ben pek rastlamadım ki olmuş olabilir ama dediğim gibi görmedim. Siz aynısını Kanal 7, Yeni Şafak, Akit, Sabah gibi yandaş haber kanalları için söyleyebilir misiniz diyorum. Tekrar altını çiziyorum taraflı değil "YALAN" haber yapmıyorlar diyebilir misiniz? Ben defalarca şahit oldum boşa güvenimi kaybetmedim yani.
takip etmediğim mecranın yalan olup olmadığını nerden bilebilirim....
kendi kendinize bi polemik çıkardınız...iyi misin?
hangi mecra?Ben de zaten takip etmediğiniz mecrayı değil takip ettiğiniz mecrayı soruyorum, yalan haber yapıyor mu yapmıyor mu diye. Siz de biliyorsunuz da işte böyle laf çevirerek falan cevap vermekten kaçınıyorsunuz :)
Polemik yarattığım da yok bana ithafen yazılan bir yoruma destek vermişsiniz ben de onun üzerine size soru sordum. Cevabımı da alamadım, alamıyor oluşuma da şaşırmadım :)
Hay agziniza saglik bir partinin hic eksi tarafini gormeden ölumune savunmak nedir yani.Turkiye alıskın bu tur tablolara..
Fiil ehliyeti olmayan tonlarca insana, olulere oy kullandırıldıgı bir ulkeyiz biz..
Hatta oy pusulasının fotosunu cekerek kendimizi satan tek ulkeyiz..
Akp den cok alıstık, artık yadırgamıyoruz ..
topiğin başlığı " Türkiye ve dünya gündemi, işte siyaset meydanı" Herkes inandığı görüşün savunuculuğunu yapıyor zaten. Üyeliğim geçen yıldan beri var, ilk defa bu aralar bu topikte takılır oldum. Herkesin kararına saygı duyuyorum, koalisyon kurmasinlar demedim. Kursunlar koalisyon, hem de Akparti yi dışarda bırakıp 3 parti kursun koalisyonu. Ak Parti diğer partilerin hiçbirine yanaşmasin isterim.Konu sahibi actiginiz butun konular siyasi buraya sadece akepenin savunuculugunu yapmak icin uye olmus gibisiniz. Her siyasi topikte aktif yorum yapiyorsunuz.
Bu neyin hirsi ben anlamis degilim.
Tek adamli demokrasiden uzak yonetim sekli bitti iyikide bitti gittikce cigirindan cikiyordu hersey.
Herkesin kararina saygi duyulacak ve koalisyon hukumeti kurulacak olay bu kadar.
Umarim Akepe yetkilileride sizin gibi dusunuyordur.topiğin başlığı " Türkiye ve dünya gündemi, işte siyaset meydanı" Herkes inandığı görüşün savunuculuğunu yapıyor zaten. Üyeliğim geçen yıldan beri var, ilk defa bu aralar bu topikte takılır oldum. Herkesin kararına saygı duyuyorum, koalisyon kurmasinlar demedim. Kursunlar koalisyon, hem de Akparti yi dışarda bırakıp 3 parti kursun koalisyonu. Ak Parti diğer partilerin hiçbirine yanaşmasin isterim.
Bi de şu konuda gerçekçi olalim: mhp seçmeni bu üçlü koalisyonu asla istemez, hdp seçmeni de... Bu 3 lü koalisyon a sıcak bakan daha çok chp ve secmenidir.Umarim Akepe yetkilileride sizin gibi dusunuyordur.