Doğu ve Güneydoğu'da PKK baskısı altında kalan halk ve seçimler

takip etmediğim mecranın yalan olup olmadığını nerden bilebilirim....
kendi kendinize bi polemik çıkardınız...iyi misin?

takip etmediğim mecranın yalan olup olmadığını nerden bilebilirim....
kendi kendinize bi polemik çıkardınız...iyi misin?

Ben de zaten takip etmediğiniz mecrayı değil takip ettiğiniz mecrayı soruyorum, yalan haber yapıyor mu yapmıyor mu diye. Siz de biliyorsunuz da işte böyle laf çevirerek falan cevap vermekten kaçınıyorsunuz :)

Polemik yarattığım da yok bana ithafen yazılan bir yoruma destek vermişsiniz ben de onun üzerine size soru sordum. Cevabımı da alamadım, alamıyor oluşuma da şaşırmadım :)

Doğan Grubu ve bazı aşırı sol gruplara ait bütün yayın grupları yalan haber yapmakta birinciler. Zaten esas mesele de hangimizin kimin yalan söylediğini düşünüyor ya da kimin doğru söylediğini düşünüyor olmamız. Herkes kendi görüşüne yakın yayın organlarını takip ediyor. Ben sözcü, cumhuriyet, zaman gibi gazeteleri de okuyorum. Haber 7, star gibi gazeteleri de okuyorum. Haberler.com var bi de, o daha ortada bir site, en çok da onu takip ediyorum. herkes karşı tarafa yalancı ve taraflı derken, iki tarafı da takip etmek daha doğru

hangi mecra?

Ben bizzat hdp'ye gönüllü oy veren ve doğuda ailesi doğuda yaşayan birinden duydum. Doğru maalesef

Turkiye alıskın bu tur tablolara..

Fiil ehliyeti olmayan tonlarca insana, olulere oy kullandırıldıgı bir ulkeyiz biz..

Hatta oy pusulasının fotosunu cekerek kendimizi satan tek ulkeyiz..

Akp den cok alıstık, artık yadırgamıyoruz ..

Yillarca samanyolu atv tarafli haber yaparken bi sorun yoktu. Hukumeti iyi gosteren bir suru dizi var. Her kanalda ulusa seslenis yapiyor cumhyrbaskani.
Hdp doguda oy caliyor diyelim. Bu baraji gecmelerinde yeterli olnazdi. Onceden baska partiye verip ilk kez hdp icin oy kullanan bir suru insan taniyorum.
Konu sahibi actiginiz butun konular siyasi buraya sadece akepenin savunuculugunu yapmak icin uye olmus gibisiniz. Her siyasi topikte aktif yorum yapiyorsunuz.
Bu neyin hirsi ben anlamis degilim.
Tek adamli demokrasiden uzak yonetim sekli bitti iyikide bitti gittikce cigirindan cikiyordu hersey.
Herkesin kararina saygi duyulacak ve koalisyon hukumeti kurulacak olay bu kadar.

Hay agziniza saglik bir partinin hic eksi tarafini gormeden ölumune savunmak nedir yani.
Keser doner sap doner gun gelir hesap doner demisler. Yillarca oy hirsizligi yapildi ilk kez vatandas cok hassasiyet gosterdi bu secim oy hirsizligi minimuma dustu kimse olaya bu tarafindan bakmiyor.

topiğin başlığı " Türkiye ve dünya gündemi, işte siyaset meydanı" Herkes inandığı görüşün savunuculuğunu yapıyor zaten. Üyeliğim geçen yıldan beri var, ilk defa bu aralar bu topikte takılır oldum. Herkesin kararına saygı duyuyorum, koalisyon kurmasinlar demedim. Kursunlar koalisyon, hem de Akparti yi dışarda bırakıp 3 parti kursun koalisyonu. Ak Parti diğer partilerin hiçbirine yanaşmasin isterim.

Umarim Akepe yetkilileride sizin gibi dusunuyordur.

Nedenini anlayamadığım şekilde banlandığım yasaktan yeni çıktım ama yazmadan edemeyeceğim. Ak parti seçilince millet iradesi oluyor millet seçimini yaptı oluyor. Aman Allah ım sen seçilmeyince birileri video yüklemeye kadar gidip beddua ediyor oy vermeyene ağlıyor sızlıyır. Ya da buralara gelip insanları suçluyor. Millet iradesi nerde kaldı şimdi anlamadım ben ya. Hele bir yaşlı amcanın videosu var bilgisayarı aktif olarak kullandığından bile şüpheli olduğum. Neyse yine kaç senedir millet iradesi denilen şeye şimdi de saygı bekliyorum. Yine bi oyunlar dönüyor ama hadi hayırlısı

Hdp ye oy verenlerin büyük bölümü zorunluluktan mı veriyor zannediyorsunuz?
Büyük çoğunluğu sempati besledikleri için verdi. Mardin mitinginde bizzat gözlemledim. Insanlar Akın Akın ayıla bayıla göğüslerinde rozetler hdp mitingine koşuyorlardı.
Ayrıca, önceden Akp ye sıkı sıkı bağlı olan cemaati de unutmayın. Cemaat yanlısı çok insan hdp ye oy verdi. Sırf akp Karşıtı olsun diye.
Bunu da biliyor muydunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…