• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğu ve Güneydoğu illerinde görev yapanlar

merhaba canım, Allah izin verirse Muş'ta görev yapacam..opuyorumnanaktan
eylül başı gidip yerleşcem, nasıl bi ortam olduğunu görcem bakalım beni neler bekliyo..
öğrendğim kadarıyla Muş doğuda öğretmenlerin rahat edeceği illerden biriymiş..benim okulum ilçesinde ve yatılıbayanssulusmile
inşallh gördüğüm yaşadığım şeyleri paylaşrım burdaopuyorumnanaktan

tunceli'de çalıştım.

Erzurumda çalıştım.

Bitlis'te çalışmıştım

Nerede görev yaptığınızı , bulunduğunuz ortamı ...vs. yazar mısınız ? a.s.a.s.a.s.

sadece çalıştığınız illeri değil ortamı da yazarsanız daha güzel olur a.s.

devam edelim :teytey:

merhaba canım, Allah izin verirse Muş'ta görev yapacam..opuyorumnanaktan
eylül başı gidip yerleşcem, nasıl bi ortam olduğunu görcem bakalım beni neler bekliyo..
öğrendğim kadarıyla Muş doğuda öğretmenlerin rahat edeceği illerden biriymiş..benim okulum ilçesinde ve yatılıbayanssulusmile
inşallh gördüğüm yaşadığım şeyleri paylaşrım burdaopuyorumnanaktan

LadyDelarose hayırlı olsun:lepi:
eylül başı bende bir yerlerde olacağım ama henüz belli değil. eyvahedigeldismile

sadece çalıştığınız illeri değil ortamı da yazarsanız daha güzel olur a.s.

devam edelim :teytey:

LadyDelarose hayırlı olsun:lepi:
eylül başı bende bir yerlerde olacağım ama henüz belli değil. eyvahedigeldismile

Hadi hayırlısı olsun, branşın nedir kırmızı

Eyylül sağol. a.s. sınıfcıyım ben.

=) tunceli'den biraz bahssedeyim o zaman.

Tunceli'de göreve başlayacağım zaman çok korkmuştum,merkezde olmama rağmen. Yaşadıkça korkularım azaldı ama bazen asker konvoylarını gördükçe kendimi tuhaf hissederdim. Ozaman az da olsa korkardım.

Küçük bir il olmasına rağmen kiralar yüksekti. 600-700tl civarı (2006 yılında). Ulaşım için şehiriçi minibüsleri var. Evlerin büyük çoğunluğu kaloriferli. Eğer ki uzun süre orada kalmayacağım dersen öğretmenevi,orman işletmenin misafirevi gibi yerler hem güvenli hem de bekar için daha uygun.

İstediğin saatte dışarı çıkabilirsin, ben herhangi bir sorun yaşamamıştım bu konuda. 6-7 tane cafesi var orda vakit geçiriyor çoğu insan, sürekli doludur cafeler.

Ben lisede çalışıyordum ve öğrencilerim oldukça iyiydi ders konusunda.

=) tunceli'den biraz bahssedeyim o zaman.

Tunceli'de göreve başlayacağım zaman çok korkmuştum,merkezde olmama rağmen. Yaşadıkça korkularım azaldı ama bazen asker konvoylarını gördükçe kendimi tuhaf hissederdim. Ozaman az da olsa korkardım.

Küçük bir il olmasına rağmen kiralar yüksekti. 600-700tl civarı (2006 yılında). Ulaşım için şehiriçi minibüsleri var. Evlerin büyük çoğunluğu kaloriferli. Eğer ki uzun süre orada kalmayacağım dersen öğretmenevi,orman işletmenin misafirevi gibi yerler hem güvenli hem de bekar için daha uygun.

İstediğin saatte dışarı çıkabilirsin, ben herhangi bir sorun yaşamamıştım bu konuda. 6-7 tane cafesi var orda vakit geçiriyor çoğu insan, sürekli doludur cafeler.

Ben lisede çalışıyordum ve öğrencilerim oldukça iyiydi ders konusunda.

çok çok teşekkürler YUsum

1.ağızdan bilgi almak korkuları azaltacaktır:lepi: bu konuyu açma sebebim de bu.

yeni arkadaşlara az da olsa yol göstermek vereliniortak

o zaman ben hiç yazmıyım,moralin bozulmasın.Çünkü hayaımın en kötü yıllarını geçirdim
senin iyi olur umarım,hayırlı olsun

bitlisteydim,ilk atamam.O sene sağolsun Hüseyin çelik af vermişti öğrencilere,nerdeyse benim yaşımda öğrencilerim vardı.Hiç öyle bir öğrenci profili görmemiştim,biz hiç öyle omamıştık çünkü.Hatırlıyorum,ikinci gündü,üçüncü dersin tenefüsüydü,ağlamıştım sinirden.Anlatılmaz yaşanır orası,çok belalı bir liseydi.Hergün olay olurdu,polis gelirdi,öğretmen dövülür,bıçak getirilir....Zaten öğretmene değer sıfırdı.Orda hoşgörümün yarısını bırakıp geldim.Daha çok şey var da burası yeri değil anlatacak...

miskokulum çok zor.

öğretmene değer veren yerler nadir vardır. artık ayaklar altında bu meslek.

demişsin ya olaylar,polisler ,bıçaklar... buna benzer bir şey bende yaşadım.

sağol anlattığın için

Hakkari de çalıştım, çok güzel anılarım oldu, çok korkarak gittim, şimdi gülümseyerek hatırlıyorum, arkadaşlık, dostluk çok başkaydı orda, kenetlenme söz konusuydu canla başla, geleli daha 1 yıl oldu, o ortamı antalyada bulur muyuyum diye düşünüyorum, ama sanmıyorum...

Back