Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğretmen değilim ama Oraları az çok biliyorum diğer doğu illerine göre güven anlamında iyi yerler, doğuda görev yapacak olsam buraları tercih ederim iyi yerler benceHanımlar tercih yapacağım ve hiç bilgim yok
Hatay ardahan ağrı hakkında bilgi alabilirim miyim?
Özellikle öğretmen arkadaşlardan
Mesaj atıyorımhataydayım ama öğretmen değilim.ne konuda?
Öğretmenim ama Ağrı'ya üniversitedeyken gitmiştim. İnsanları çok sıcak kanlı gelmişti bana. Özellikle öğretmen olduğumuzu duyunca çok misafirperver davranmışlardı. Bu arada biz bir merkeze bir de Patnos'a gitmiştik. Ayrıca imkanın varsa Erzurum'u yazmanı öneririm. Orada okudum ve muhteşem bir şehirdirHanımlar tercih yapacağım ve hiç bilgim yok
Hatay ardahan ağrı hakkında bilgi alabilirim miyim?
Özellikle öğretmen arkadaşlardan
Urfa'da dört senelik yaşayan biri olarak bir yerden sonra Urfa sıkıyor insanı. Belli yerlerden sonra vakit geçirilecek bir yer yok. Allahtan balıklı göle doyamıyorum bende dört seneyi böyle geçirdim:)Bir de gideceğiniz yerden ne beklediğinize bağlı. Mardin merkez çok güzel mesela.
Urfa fena değildir ama rahat bir kadın için alışması zordur.
Erzurum güzel olsa da muhafazakardır.
Urfa bana göre değildi işte bu sebeplerden:)Urfa'da dört senelik yaşayan biri olarak bir yerden sonra Urfa sıkıyor insanı. Belli yerlerden sonra vakit geçirilecek bir yer yok. Allahtan balıklı göle doyamıyorum bende dört seneyi böyle geçirdim:)