• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğu illeri ve hatay hakkında bilgi

susuleta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
3.046
5.533
158
Hanımlar tercih yapacağım ve hiç bilgim yok
Hatay ardahan ağrı hakkında bilgi alabilirim miyim?
Özellikle öğretmen arkadaşlardan

Hiçbir fikrim yok , güncel olsun diye yorum yapıyorum... Kısa zamanda fikirler gelmeye başlar..

Öğretmen değilim ama Oraları az çok biliyorum diğer doğu illerine göre güven anlamında iyi yerler, doğuda görev yapacak olsam buraları tercih ederim iyi yerler bence

Öğretmenim ama Ağrı'ya üniversitedeyken gitmiştim. İnsanları çok sıcak kanlı gelmişti bana. Özellikle öğretmen olduğumuzu duyunca çok misafirperver davranmışlardı. Bu arada biz bir merkeze bir de Patnos'a gitmiştik. Ayrıca imkanın varsa Erzurum'u yazmanı öneririm. Orada okudum ve muhteşem bir şehirdir :KK75:

Tesekkürler Hanımlar :)
O kadar çok il var ki şaşırdım kaldım

Hatay Antakya ve İskenderun güzel. Diğer yerleri ile ilgili çok fikrim yok. Bir arkadaşım geçen yıl eş durumuyla merkeze yakın bir yere gitti; öğrencileri genelde Afgan imiş. Çok zorlanıyorum demişti.

Bir de gideceğiniz yerden ne beklediğinize bağlı. Mardin merkez çok güzel mesela.
Urfa fena değildir ama rahat bir kadın için alışması zordur.

Erzurum güzel olsa da muhafazakardır.

Bir de gideceğiniz yerden ne beklediğinize bağlı. Mardin merkez çok güzel mesela.
Urfa fena değildir ama rahat bir kadın için alışması zordur.

Erzurum güzel olsa da muhafazakardır.
Urfa'da dört senelik yaşayan biri olarak bir yerden sonra Urfa sıkıyor insanı. Belli yerlerden sonra vakit geçirilecek bir yer yok. Allahtan balıklı göle doyamıyorum bende dört seneyi böyle geçirdim:)

Hatay'ın merkezi yerleri karışık olduğu için sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. Her türden insan var. Mesela İskenderun'da iki uç insan güzelce yaşar. Lisede ateist arkadaşımla,hristiyan biyoloji hocamla okudum. Kimse kimseyi garipsemediği için sorunda yaşanmaz. Iskenderun'da ikamet edilmez çok sıcak ve nemlidir. Ama İskenderun'daki bir okula yerleşirseniz sarımazıdan ev tutup on on beş dk da iskenderuna gidebilirsiniz. Sarımazı yayladır serindir candır:)Belen de öyle. Ama mesela reyhanlıda kırıkhanda benim okulum derseniz oralar iskenderun gibi Sarımazı gibi değildir. Tutucudur insanları. Sıcaktır bunaltır. Antakya ya hiç değinmiyorum zaten merkez:) Şimdi oralar da göç aldığı için kalabalık heryer gibi. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Urfa'da dört senelik yaşayan biri olarak bir yerden sonra Urfa sıkıyor insanı. Belli yerlerden sonra vakit geçirilecek bir yer yok. Allahtan balıklı göle doyamıyorum bende dört seneyi böyle geçirdim:)
Urfa bana göre değildi işte bu sebeplerden:)

Ben Nusaybin'de çalıştım 1,5 yıl. Çocuklar çok hırçındı, bunun haricinde çok rahattım. Mardin merkezi çok beğendim.

Midyat güzel ama biraz tutucudur. Aktif bir insan sıkılabilir. Ama öğrenciler Nusaybin'dekilerden daha iyidir.

Savur çok küçük ve sıkıcıdır ama insanları iyidir.

Back
X