- 10 Ekim 2013
- 15
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi blackberry01
Eki Görüntüle 1768532 Eki Görüntüle 1768532 Doğtaş retro yemek odası nasıl sizce kararsz kaldım?koyu renk olduğu için aslında daha modern, beyaz tercih ediliyor genelde fakat karar veremiyorum.
Eki Görüntüle 1768532 Eki Görüntüle 1768532 Doğtaş retro yemek odası nasıl sizce kararsz kaldım?koyu renk olduğu için aslında daha modern, beyaz tercih ediliyor genelde fakat karar veremiyorum.
canım bende geçen gün bu takıma baktım çok begendım. Ayrıca uygun bi takım cunku mobilyası masif değil yonga levha. Yinede begendiğim bi takım. rengi çok koyu gelmezse, ev biraz genişse alınabilir bence :))Eki Görüntüle 1768532 Eki Görüntüle 1768532 Doğtaş retro yemek odası nasıl sizce kararsz kaldım?koyu renk olduğu için aslında daha modern, beyaz tercih ediliyor genelde fakat karar veremiyorum.
bu takımın sandalyelerinde hardal gibi bi sarı tonuda vardı oda çok yakışmıştı takıma, bi bakmanı öneririm canım. Ayrıca bu takımın sandalyeleri çoook rahattıdaha bugün bunu beğendik canım, o kadar gezdim tozdum bunun kadar içime sinen olmadı. Bende koyu renk istemiyordum ama bu takım çok hoşuma gitti, sanırım bunu alacağız, yalnız biz sandeleyeleri krem rengi yaptırıcaz, birde ben bunun tv ünitesini ve koltuk takımını hiç beğenmedim, onları farklı ve açık renk alacağız, sende ayrı bir oturma gurubu ile kombin edebilirsin.
bu takımın sandalyelerinde hardal gibi bi sarı tonuda vardı oda çok yakışmıştı takıma, bi bakmanı öneririm canım. Ayrıca bu takımın sandalyeleri çoook rahattı
canım yemek masa sandalye ve konsolu 3 bin küsürdü 18 bine nasıl ulaştı bilmiyorum ama 18 bin bile olsa bence fiyat normal canım 20 bin TL ye tv ünitesi dahil çıkabiliyosun aşırı diilkiEv
Evet canim rahatlardi gerçekten, ama Doğtaş 18 bin tl fiyat cikardi bize, yatak odasi yemek ve oturma grubu için. Üstelik orta sehpa ve tv ünitesi dahil değil. Bir yanim da çok mu pahali diyor, cok kararsiz kaldim
canım yemek masa sandalye ve konsolu 3 bin küsürdü 18 bine nasıl ulaştı bilmiyorum ama 18 bin bile olsa bence fiyat normal canım 20 bin TL ye tv ünitesi dahil çıkabiliyosun aşırı diilki
Benm baktığım takım 4 sandalyeli ve açılıp kapanmayan sabit masaydı, sanırım o yuzden fiyat farketti. Pahalı ucuz diye piyasaya göre konuştum, 10 -15 en cok bilinen mobilya markasına göre uygun bi fiyat ama almaya kalkınca pahalı ve ucuz kavramı kişiye göre değişir tabiki. Kolay gelsinCanim beğendiğimiz koltuk takımı 7 bin liraydi, yatak odasi da 8 küsür ki bu yemek takimi da 6 sandalye ile 4 küsürdü 3 bin liraya ben heniz yemek takımı görmedim.
Bu işler bütçe meselesi tum evini 10 bin lirayada döşeyebilirsin, 20 bine sadece yatak odasi da alabilirsin. O yüzden ucuz yada pahalilik bana göre göreceli kavramlar.
Benm baktığım takım 4 sandalyeli ve açılıp kapanmayan sabit masaydı, sanırım o yuzden fiyat farketti. Pahalı ucuz diye piyasaya göre konuştum, 10 -15 en cok bilinen mobilya markasına göre uygun bi fiyat ama almaya kalkınca pahalı ve ucuz kavramı kişiye göre değişir tabiki. Kolay gelsin
hayırlısı olsun, içinize sinen olduktan sonra gerisi boşolabilir canım, ben hep 6 sandelye ve açılır kapanır masalı hesaplattırıyorum. görüyorum burada Bellona'dan İstikbal'den falan tüm evi 12-13 bine döşeyenler var, o yüzden 17-18 binler bana pahalı geldiEnza'ya da gittik o da 17 bin çıkardı bakalım bide son bir Kelebek e bakıp kararımızı vereceğiz.