1 haftadır aklım basımda degil kızlar. Yaza doğru nişanım olabilir ama mekan sorumlulugu bana kaldı. ailemin maddi durumu suan kötü. Bende calısmıyorum. Erkek arkadasımda iyi kazanmıyor. Dügün salonunda 3000-4000tl yi geçmeyecek bizi de mahçup etmeyecek bir organizasyon yapmayı düşünüyor ailem. Ama bu konuda o kadar tecrübesiziz ki. Babamın 100 kişiyi agırlayacak cafesi var aslında ama davetli sayısı 200ü geçer diye orada yapmaktan vazgeçtiler. Mekan konusunda karar verme sorumluğu bana kaldı yani.
Sizce davetli sayısını azaltıp kendi dükkanımızda mı yapmalıyım nişanımı. Ama bu seferde süsleme müzik pasta sorunu cıkacak.Yoksa dügün salonu (4000tl civarı burada salonlar ve düğün salonu pek istemiyorum ama mecbur kalırsam ses cıkarmam
) yada bir cafe tutup 200-250 kişiyi mi davet edeyim?
Maddi durumu iyi olmayan cogu arkadas evde yapıyor sanırım. Söz isteme ve nişanı aynı gün evde yapanlarda var. Böyle mi yapsam ben de bilmiyorum. Ailem her yakının nisanına gidip para yada çeyrek taktı. Bu yüzden nişan yapmak istiyor. Bende onlara yük olmak istemiyorum çok fazla.
Bir diğer sorunumda temmuzda kpssye giricem.bu konular 2 aydır gündeme geldi ve benim ders calısmamı cok engelliyor şuan.
Zihnen yoruldum yıprandım. bu sene atanamazsam ağustosda, seneye tekrar deneyeceğim. Bu yaza nişan düğünü halledip seneye de bu konularla aklımı meşgul etmek istemiyorum aklımda dolanan bir fikir de bu.anneme sorsanız nişanı bu yaz seneye yaz da düğün fikrinde. Ben suanlık birşey söylemiyorum. İstersem nişan düğün eylül ekime kadar yapıar her iki tarafta. . Ama yanlış bir karar vermek istemiyorum. Yasımda geldi 28 oldum. Çokta uzatmak istemiyorum nişan söz düğün olaylarını. Kendi evimde seneye kpss ye daha rahat çalısırım diyorum bir yandan.
Kafam çok karısık mantıklı olanı hangisi bilmiyorum.Lütfen tecrübeli bayanlar bana yardımcı olun.