- 31 Temmuz 2015
- 320
- 159
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
Çok mu fazla :) yürüyüş yap bol bol ne kadar kendim yapmasam da tavsiye ettimamaaaan ama yakismiyor cok göze batiyor bende
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK16 :KK16: :KK16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok mu fazla :) yürüyüş yap bol bol ne kadar kendim yapmasam da tavsiye ettimamaaaan ama yakismiyor cok göze batiyor bende
Ben bir iki ayda fark edeceğini düşünüyorum. Aksatmadan ama yapılırsa.hahaha ;D hergün 2 saat yürümekle kac ayda gider bu basenler acaba![]()
cokcokcok tesekkür ederiiiiiim :*Valla benimde basenlerim ve popom 2014 yilinda adeta bagimsizligini ilan etmisti, mart ayindan beri kosu bandina cikiyorum haftada en az 3 kez, deli divane gibi kosuyorum 1 saat boyunca, 15 dakikaya bir hizli yürüyüs moduna geciyorum kosarken, ne basen kaldi ne baldir.
Kosmak en güzel spor diyor uzmanlar zaten.
Su an fizigim gercekten idealime cok cok yakin. Bacaklarda güzel sekilleniyor böylelikle :) tavsiye ederim :)
ayneen fazla maalesef 59dum 58 oldum insallah su 8 kiloyuda vercemyani boyunuz 158se kilonuz 58 fazla bence. 48-51 arası olmanız gerekir diye düşünüyorumbasen konusuna gelince de bence en etkilisi squat
Canim kac ay boyunca yürüdün kac cm inceldi basenlerin ise yariyorsa denemek istiyorum cok sagolBöyle düşünürseniz bira zor incelirsiniz
İncelmek isteyenleri yürüyüş parkurlarına bekleriz![]()