Dogru yere mi actim bilmiyorum ama buda bir dert :(

hahaha ;D hergün 2 saat yürümekle kac ayda gider bu basenler acaba :KK70:
Ben bir iki ayda fark edeceğini düşünüyorum. Aksatmadan ama yapılırsa.
Daha sonra yürüyüşü kesip yemeye devam edilirse eski haline geri dönebilir aman ha :KK70:
Bir topik açıp bence birbirimizi destekleyebiliriz bu yürüyüş konusunda. Üşenirsek falan gaza getiriririz güzel olabilir :)) ben de bıraktım yürüyüşü çünkü

Squat zor evet, resmen alışana kadarki süreçte dövülmüş gibi oluyor insan. Ama kalçaya iyi geliyor. Belki basene de yarar. Göbek sorunum yok su anlık.

Valla benimde basenlerim ve popom 2014 yilinda adeta bagimsizligini ilan etmisti, mart ayindan beri kosu bandina cikiyorum haftada en az 3 kez, deli divane gibi kosuyorum 1 saat boyunca, 15 dakikaya bir hizli yürüyüs moduna geciyorum kosarken, ne basen kaldi ne baldir.
Kosmak en güzel spor diyor uzmanlar zaten.
Su an fizigim gercekten idealime cok cok yakin. Bacaklarda güzel sekilleniyor böylelikle :) tavsiye ederim :)

yani boyunuz 158se kilonuz 58 fazla bence. 48-51 arası olmanız gerekir diye düşünüyorum :KK68: basen konusuna gelince de bence en etkilisi squat

Valla benimde basenlerim ve popom 2014 yilinda adeta bagimsizligini ilan etmisti, mart ayindan beri kosu bandina cikiyorum haftada en az 3 kez, deli divane gibi kosuyorum 1 saat boyunca, 15 dakikaya bir hizli yürüyüs moduna geciyorum kosarken, ne basen kaldi ne baldir.
Kosmak en güzel spor diyor uzmanlar zaten.
Su an fizigim gercekten idealime cok cok yakin. Bacaklarda güzel sekilleniyor böylelikle :) tavsiye ederim :)
cokcokcok tesekkür ederiiiiiim :*

[QUOTE braindamage, post: 42700783, member: 455425"]Her gün iki saat yürüyüş
@Eses07
:KK70:
Denendi onaylandı bıkmadan usanmadan atlamadan..[/QUOTE]
Canım k
Böyle düşünürseniz bira zor incelirsiniz :KK70:
İncelmek isteyenleri yürüyüş parkurlarına bekleriz :KK70:
Canim kac ay boyunca yürüdün kac cm inceldi basenlerin ise yariyorsa denemek istiyorum cok sagol

duzenli beslenme cardio ve bolgesel calısmayla halledebilirsin kendimde cektim o basen derdini
kesinlikle işe yarıyor diyecegim tek sey beslenme az karbonhidrat mumkunse sadece meyve ve sebzeden alınacak olan ve sekeri bırakırsan etkisini goruyorsun ee birde spor yapınca yanına sorun kalmıyor :)
kalca için bölgesel callenetics ya da ondan sıkılırım diyorsan ballet beautiful videolarını öneririm cok iyi yakıyorlar

X