İşte örnek vermeye çalıştım o yuzdenAh yüzünde tebessüm oluşturdunuz... Rinso duru duş jeli nasil kokuyor bilmiyorum ama
ten renginiz nedir?
Meyve mi , çiçek kokusu mu daha çok hosunuza gider.
Yaa azıcık cvp alsaydım sonra taşırdınııızkonunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize
Evet aynen.. Lacoste denemedim hiç ama bildiğiniz var mı hiç?Hafif ama etkili istiyorsunuz anladigim kadarıyla.. lacoste deneyebilirsiniz. Aslında ben de parfüm kullanan bir imsan değilim ama.
İşte örnek vermeye çalıştım o yuzden
Beyaz tenliyim ben.
Meyve mi çiçek mi derseniz sanırım çiçek.. Böyle kolonyamsı keskin kokuları seviyorum, çiçeksi ama kalıcı. Öyle pudramsı değil yani kolonyamsı..
Parfumculere girmek için çok bakımlı olmak gerekiyor gibi bi fobim var nezaman denk gelsem bi sephora tekin vs ya eşofmanla ya tuh kaşımı alsaydım keşke fln oluyorumFarkliymis zevklerimiz:). O zaman bir parfumcuye bir öğlen gidip bunlari anlatacaksiniz... Size seçenekleri sunacak iclerinden en sevdikleriniz surecek....sonra 1 saat gezip tekrar koklayacaksiniz hangisi en guzelse o olur....Hala denemek isterseniz bir hafta boyunca tum parfümleri bu şekilde deneyip sonuca ulaşabilirsiniz...
Ama genelde satis yapanlar nasil yapıyor bilmiyorum ama doğru parfümü cikartiyorlar ben iki günde bulmuştum başka da kullanmadim daha
Parfumculere girmek için çok bakımlı olmak gerekiyor gibi bi fobim var nezaman denk gelsem bi sephora tekin vs ya eşofmanla ya tuh kaşımı alsaydım keşke fln oluyorumutanıyorum giremiyorum. Sokağa çıkıyorum ama kozmetikçiye giremiyorum işte..
Aa kokusu nasıl oluyo peki onların? Yani gerçeğine tam benziyor mu?Birde zorluyorlar değil mi:)
O zaman su doldurma parfüm satan yerlerden baslayin öncelikle ...
Ben escada nin doldurma kullaniyordum bir gün mağazada kadin parfümünüzu nerden alıyorsunuz sizin ki yayiliyor resmen benim ki hic kokmuyor dedi. Benimki çakmaydi onun ki gercegiymis. Ben de oradan alcam diyordu:)
Aa kokusu nasıl oluyo peki onların? Yani gerçeğine tam benziyor mu?
Ayy heyecanlandım cidden mi? Hemen aramaya başlıyorumCHANEL CHANCE tavsiye ediyorum sizin talebinize göre..
Evet o yuzden sordum ben de lancome hipnoz u çakma almıştım ilk sıkışta çok benziyordu ama sonradan bi değişik oluyodu.Aslinda benziyor ama üç dört saat sonra koku uctukca kalan koku bir tuhaf oluyor sanki bayat gibi.Gerçeklerinde öyle olmuyor taze kaliyor koku.
Ama ilk skldiginda benzer kokular hani oradan beğenip internetten gerçeğini siparis edebilirsiniz.
kesinlikleCHANEL CHANCE tavsiye ediyorum sizin talebinize göre..
Ayy heyecanlandım cidden mi? Hemen aramaya başlıyorum
Evet o yuzden sordum ben de lancome hipnoz u çakma almıştım ilk sıkışta çok benziyordu ama sonradan bi değişik oluyodu.
Aşağıda bi hanım chanel chance i önermiş çok merak ettim şu an
kesinlikle
Ben avon'dan perceive öneriyorum, hafif ama aşırı Kalıcı ve tatlı bir koku, iş yerime gelen müşterilerin %70'i burda çok güzel bi koku var diyerek giriyorlar içeriYa arkadaşlar ben kaç yaşında insanım hala karakterimi yansıtan doğru parfümü bulamadım. Yıllarca aynı parfümü kullanan insanlara imreniyorum. İstikrar belirtisi sonuçta.
Karakterimi yansıtan, senelerce kullanabileceğim parfümü bulmak istiyorum artık.
Hoş gerçi öyle magazaya gidip parfum koklayan insan değilim klasikleri bile bilmiyorumdur çoğunu.. Bana bi parfüm önerin lütfen ya. Sen busun deyin gidip alayım
İstediğim koku nasıl bişey nasıl anlatsam..kalıcı olmalı bi kere, tum gun kokmalı..ama koku nasıl desem keskin olmalı ama hafif de olmalı
Mesela şeyden örnek vereyim hani kolonyalar var ya jhonsons baby nin..onun beyaz kapaklı olanı. Adı dream olanı yani.. O koku tam benlik işte çok seviyorum keşke parfümü de olsa..
Veya içinde ylang ylang bitkisi olan kokular da hoşuma gidiyo çok. Duş jellerinde fln. Duru perfume duş jelinin yeşil olanı mesela.
Veya rinso sıvı deterjanın yeşil olanı mesela.. Böyle kokular işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?