Doğru mu?

İşte sen sorgularım ben sorgularız Ahmet, Mehmet sorgulayan insan sayısı az malesef.
Dediklerin doğru ben lisedeyken imamhatip lisesine giden kız arkadaşlarım vardı.
başörtülü üniversitelere giremedikleri için hayata bir sıfır yenik başladılar. Bu da onları kinlendirdi.
Halbuki dediğin gibi herkes birbirinin inancına, düşüncesine, duygusuna değer verse daha doğrusu İNSAN'a değer veren bir yönetim anlayışı hakim olsa kimsenin bir korkusu kalmaz.

Birileri senelerce çok fena kazanç sağladı, sağlamaya da devam ediyor olan da bizlere (tarafımız fark etmez) oluyor. Kendimizi kullandırmamamız lazım, kendi basit çıkarlarımızdan önce insanlığa değer vermemiz lazım. Bu da sanırım kendini dünyanın merkezine koymayıp, insan olabilmeyi ilk sırada tutabilmekten geçiyor.

şimdi de herşey cemaate yüklendiği için suçlu olarak paralel yapıyı görüyolar kendi partilerinin bitakım oyunlara kurban edildiğini düşünüyolar
ben öyle gözlemliyorum konuştuğum insanlardan ve cidden böyle düşünüyolar bu forumda da görülüyo zaten
diğer iki partiye güvenmemeleri de bi bakıma normal şimdi iktidar partisinden nefret edenler 10 yıl geçse yine oy vermez mesela
aynı şeyi diğerleri de düşünüyo sonuçta küçük partilere de oy vermek istemiyolar
o yüzden yeni güçlü bi partinin doğması gerekiyo düzenin değişmesi için bence öyle yani
yoksa akp yine alacak bence seçimleri anketleri incelerseniz yine çok yüksek oyları

Son düzenleme:

Bir insanı sevmekle başlıyor herşey aslında bu kadar basit

Evet haklısınız AKP yine alıcak bencede.
evet partiler zamanla eskiyor yerine yenileri geliyor anlayış hiç değişmiyor ama.
bende yeni bir partide görüyorum çıkışı o da şudurumda zor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…